tek şansı var yüzde 95 paya ulaşmak oda biz yüzde 8 deyiz bizden lot alamaz yakında yüzde 10 geliriz ..ytd
Bu hafta cuma gününe kadar bilanço aciklicak.süpriz olmazsa kötü bir bilanço bekliyorum.20 milyon kadar zarar.ama en kötüsü bu olacak.en kötüsü geride kalacak yani.iyi tahmini olan varmı.tabiki durust biri olarak henuz odenmemis doviz borcundan kaynaklanan kur farkini isterse bilancoya yansitmaz.o zaman ciddi bir kar yazar.tabi onu yapacak biri deil gibi ridvan celikel gorecez bakalim.yaniltsin bizi insAllah .bu basiretli tacir ozelliği varmi sizce kur farki zararını bilancoya yansitmamak tamamen elinde ridvanin.gostersede kaçışı yok eninde sonunda istemedikleri olacak beyefendinin.biktirdiği yatırımcının ahiyla bakalım nereye kadar . ytd deildir kendi fikirlerimdir.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın yetkililer bilancolarda devletin son çıkarmış olduğu henüz ifa edilmemiş döviz borçlarının kur farkını bilancolarda göstermeyin adlı maddesini göz ardı etmeyelim.benim için bir anlam ifade etmese de bu kur zararı kanunlara uyalım lütfen.bu gibi kanunlara uymadikca piyasada yanlış bir imaj sahibi oluyor patronumuz bu durum biz küçük ortaklara zarar veriyor.iyi günler.
t teleekom 3.6 milyar zarar ak enerji 1 milyar zarar.kur farkindan http://m.borsagundem.com/haber/turk-...zarari/1358416
Son düzenleme : babasultan_1234; 06-11-2018 saat: 19:20.
Anel Telekom bu sefer KAR ACIKLAMAK ZORYNDA kalacak gibi geliyor bana...Spk nin tebliği çok açık...ytd
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni moda kur farkından arındırılmış kar açıklaması....turk telekom bugün bilanco yu öyle açıkladı...muhtemelen anel telekom da da böyle olacak...kur farkından su kadar zarar ama kur farki hariç su kadar kar...en azindan ilk kez uzun yıllar sonra telekom ve kar kelimelerini yan yana duyacağız...ytd
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri