Sayfa 44/67 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon
Arama sonucu : 535 madde; 345 - 352 arası.

Konu: MERCN - Mercan Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. İstese eşşek gibi götürür. Bofa yı da devreye sokarlar ama gücü yok tahtacının. Yeni yatırımcı gelmesi şart. Biz aldık unuttuk. Hemen gidecek beklentisi olan başka tahtalarda şansını deneyebilir. Kesinlikle ytd

2. Normal şartlarda bu haberle haftayı tavan tavan kapatmalıydık. Başka bir şirket açıklasa uçardı. Beceriksiz tahtacı. Kesinlikle ytd

3.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Normal şartlarda bu haberle haftayı tavan tavan kapatmalıydık. Başka bir şirket açıklasa uçardı. Beceriksiz tahtacı. Kesinlikle ytd
    Şirket zaten krediyle iş yapıyordu.halka arzdan sonra borçlar daha da arttı e şimdi bana para lazım cosmeri halka arz edeceğim .cosmeri araştırın arz edilebilecek bir şirket değil.satıp kurtuldum buradaki ky ları bilgilendirmek için yazdım.ey ışık ökte senin analistliğini........

4.  Alıntı Originally Posted by tesviyeci Yazıyı Oku
    Şirket zaten krediyle iş yapıyordu.halka arzdan sonra borçlar daha da arttı e şimdi bana para lazım cosmeri halka arz edeceğim .cosmeri araştırın arz edilebilecek bir şirket değil.satıp kurtuldum buradaki ky ları bilgilendirmek için yazdım.ey ışık ökte senin analistliğini........
    Başka tahtalarda bol şans🖐 Yaşayarak göreceğiz sonuçları. Kesinlikle ytd

5. Elini acik acik belli ediyor, gittikce sabirsizlasiyor daha fazla mal toplamak icin

6.  Alıntı Originally Posted by Yavuzsarac Yazıyı Oku
    Elini acik acik belli ediyor, gittikce sabirsizlasiyor daha fazla mal toplamak icin
    Ne desek boş Yavuz kardeşim. 20 üzerine atacak güçleri yok. Takır takır 1-2 milyon mal alacak fon bişi gelecek o zaman tahta rahatlar. Kesinlikle ytd

7. Baskılayın bakalım daha ne kadar devam edecek bu süreç. SPK onayı şansa erken gelirse bakalım neler olacak. Kesinlikle ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Bağlı ortaklıklarımızdan S.C Rowax Global SRL'nin 1300 m2'lik fabrika çatısı üzerine, 115 MWh/yıl elektrik tüketimini karşılayacak olan GES Panelleri ile Yenilenebilir Enerji Yatırımına başlamıştır. Projenin bedeli 92.732,64 EUR'dur.
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Sayfa 44/67 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •