İstese eşşek gibi götürür. Bofa yı da devreye sokarlar ama gücü yok tahtacının. Yeni yatırımcı gelmesi şart. Biz aldık unuttuk. Hemen gidecek beklentisi olan başka tahtalarda şansını deneyebilir. Kesinlikle ytd
İstese eşşek gibi götürür. Bofa yı da devreye sokarlar ama gücü yok tahtacının. Yeni yatırımcı gelmesi şart. Biz aldık unuttuk. Hemen gidecek beklentisi olan başka tahtalarda şansını deneyebilir. Kesinlikle ytd
Normal şartlarda bu haberle haftayı tavan tavan kapatmalıydık. Başka bir şirket açıklasa uçardı. Beceriksiz tahtacı. Kesinlikle ytd
Şirket zaten krediyle iş yapıyordu.halka arzdan sonra borçlar daha da arttı e şimdi bana para lazım cosmeri halka arz edeceğim .cosmeri araştırın arz edilebilecek bir şirket değil.satıp kurtuldum buradaki ky ları bilgilendirmek için yazdım.ey ışık ökte senin analistliğini........
Elini acik acik belli ediyor, gittikce sabirsizlasiyor daha fazla mal toplamak icin
Baskılayın bakalım daha ne kadar devam edecek bu süreç. SPK onayı şansa erken gelirse bakalım neler olacak. Kesinlikle ytd
Bağlı ortaklıklarımızdan S.C Rowax Global SRL'nin 1300 m2'lik fabrika çatısı üzerine, 115 MWh/yıl elektrik tüketimini karşılayacak olan GES Panelleri ile Yenilenebilir Enerji Yatırımına başlamıştır. Projenin bedeli 92.732,64 EUR'dur.
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer İmleri