djic için pazartesi günü trend sonu. devamında yükseliş beklemek kişisel çıkarımımız olur.
bizim borsa için çarşamba gününe kadar yükseliş hesaplanabilirliği var, v formasyonu hesaplama ve tahmin açısından zor bir şablon yapısı.
djic için pazartesi günü trend sonu. devamında yükseliş beklemek kişisel çıkarımımız olur.
bizim borsa için çarşamba gününe kadar yükseliş hesaplanabilirliği var, v formasyonu hesaplama ve tahmin açısından zor bir şablon yapısı.
Sn Jako Üstat 1 ay önce haziran temmuz karışık tepkide köprüden önce son çıkış demişşiniz yine bravo tuttu, 100800 ü gördüğümüzde sözünüze uyup kaçacaktık....yapamadık. Geçen hafta tepki çıkışı görüp ben size öncesinde soru sordum ama tam istediğim soruyu soramadığım için cevabı yukarıda tam irdeleyemedik, keşke irdeleyebilseydik. "size Üstat bu 100xxx-102xxx seviyelerine tepki yükselişi ihtimali bahsettiğiniz köprüden önceki son çıkış mı" diye net sorsaydım keşke...Şimdi artık geçti...gelinen durumda Sizce buralarda durur muyuz yoksa 88xxx veya 81xxx hedefinize doğru gidiyor muyuz. Buralarda 1 fren yapıp hafif tepki alacaksak daha aşağılar varsa en azından zararına da olsa biraz dibin üstünde işlemle zararımız azalabilir açısından bakıyorum ama siz kimseye sat al demezsiniz biliyorum sadece artık bi yorum alalım, sağlık sıhhatiniz yerindeyse.
url=http://hizliresim.com/LDZ2qV][/url]
Son düzenleme : Karya; 11-07-2018 saat: 19:05.
Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya
Bugün bir operasyon haberiyle uyandık ve borsa da şimdiye kadar uzun süredir ilk kez %5,18 oranında düştü.
Banka batışlarında tahmin edilemeyen düşüşler olur. Gelen satışların sebebini hazine bakanına ya da bu operasyona bağlamayı düşündürecek satanlara dair bilgiler aracı kurumlarda olduğu için onların bu tür yorumları olur.
Şundan düştü bundan düştü şeklinde.
Ben başka bir şeye baktım, bu hafta için bir kurumun hisse önerilerine baktım ve bugün en çok düşenlerden biri o önerilerdeki hisselerden biriydi hatta endeksi düşüren o hisse idi.
işte o rapor
Yatırım Komitesi Haftalık Hisse Önerileri (Anadolu Yatırım)
Yurtiçi piyasalar haftaya pozitif başladı...
Bu akşam açıklanacak yeni kabine öncesinde güç kaybeden dolarla birlikte gevşeyen kurların eşliğinde güne alıcılı başlayan BIST100 endeksi günün ilk yarısını %1,77 primle 100.478 puandan tamamladı. İçeride haftanın en önemli gündemi bugün açıklanacak yeni kabine olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saat 16:30'da Meclis Genel Kurulu'nda yemininin ardından 18:00'da tören düzenlenecek. Yeni kabinenin saat 21:00 civarında açıklanması bekleniyor. Çarşamba Mayıs ayı cari işlemler dengesini, Cuma günü seans sonrasında ise Fitch'in Türkiye değerlendirmesini alacağız. Fitch'in "BB+" olan kredi notu ve "Durağan" olan görünümü değiştirmesi beklenmiyor. Dışarı tarafta ABD ve Almanya enflasyon verileri, Çin enflasyon ve ticaret rakamları bu hafta ajandada öne çıkan veri akışları arasında yer alıyor. Kurlardaki gevşemeyle güçlenen alımlarla 100 bin direncini aşan endekste teknik olarak 101 bin direnci üzerinde bu hafta 103.500 seviyesini izliyoruz. Geri çekilmelerde ise 98 bin seviyesi stop-loss seviyesi olarak takip edilecek.
HAFTANIN HİSSE ÖNERİLERİ
Bu haftanın hisse önerilerini ALKIM, DEVA, EGEEN, GARAN, GOODY, ISCTR, KCHOL, KUTPO, PETKM, PGSUS ve TLMAN olarak belirliyoruz.
Anadolu Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.
http://www.anadoluyatirim.com.tr/
Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Hesaplanabilirliğin zor olduğu kısa bir aralıktayız şu an ve bir iki gün sonra bir aylık bir bilanço hareketinin başlayıp başlayamacağını düşünüyorum. Bankalar dövizde açık pozisyona yakalandılar ve altı aylıklarda iyi bilanço açıklamalarını beklemiyorum, endeksi bankalar sürüklüyor desek thyao bilanço hissesi değil desek, ne dersek diyelim, endeksi sürükleyecek büyüklükteki şirketlerden dövizden kazanç sağlayan şirket yok.
Temel analiz kriterlerine göre parlak bir bilanço dönemi beklemenin imkanı yok.
Teknik analiz için bir kaç gün için beklememiz gerekiyor. Garanti bankasında 6 lirayı gördükten sonra.
Faizler yükseldi, enflasyon yükseldi, döviz yükseldi, bankaların döviz artışında eksi net pozisyonda yakalanmış olmalarını da yan yana getirince, hisse senedinin cazip bir tarafının kalmamış olduğu görülüyor. Bu etkenlerle Dünya'dan ayrıştık.
Dolar grafikte iki sentin altına geriledik. Bugün destekler kırıldı.
Sağolun Sn Jako, şimdi 311 nolu gönderide yazdığınız köprüden önce son çıkışı kaçırmış mı olduk, düşüşün nerede durabileceği vs ile ilgili sorularımıza yorum da bekliyoruz sizden..
Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya
Yer İmleri