Sayfa 441/631 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon
Arama sonucu : 5042 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. Bilançodaki yönetim giderlerine bir bakın sabancı da bile bu kadar yoktur.Aile şirketlerine asla girmeyin. Girerseniz de karı görünce tamah etmeyin.Toplanmayan hisse gitmez.Toplanınca da bizde olmaz.İlla alacaksınız.Az alın.Göze batmasın.Yaşanmış acı deneyimlerim.
    Maktk aldım.Toplayamdılar.Kottan çıkacağız dediler ister istemez herkes 1.02 den verdi.İstediklerini alınca yeterli çoğunluğu alamadık deyip çıkamadılar.
    Tcryo aynı 1.09 aldılar.
    Avgyo yerlerde süründü.
    Yataş,Banvit daha niceleri saymakla bitmez.
    Kar zarar hikaye arkasındaki adama bakın.Karla adam olacak olsaydı.Nuhcm olurdu.Borsada ikinci bir onun kadar kar eden şirket az bulunur.Fiyatı nerede???
    Parcıklarınızı yamyamlar yedirmeyin.Az öz kazanın.Millet koşarken siz kaçın.İmkb 100 ve 30 dan şaşmayın.Para kazanılır da kaybedilen sağlık hiçbir şeye değmez.Hepinize bol kazançlar.
    Bu emkel belki düşunemediginiz fiyatlara bile gelebilir.Ama bizler olmayız.Asla unutmayın.
    Saygılarımla

2. Burda asıl suçlu 20 mlyn benjamin kuyuya atan arkadaştır

3.  Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    Bilançodaki yönetim giderlerine bir bakın sabancı da bile bu kadar yoktur.Aile şirketlerine asla girmeyin. Girerseniz de karı görünce tamah etmeyin.Toplanmayan hisse gitmez.Toplanınca da bizde olmaz.İlla alacaksınız.Az alın.Göze batmasın.Yaşanmış acı deneyimlerim.
    Maktk aldım.Toplayamdılar.Kottan çıkacağız dediler ister istemez herkes 1.02 den verdi.İstediklerini alınca yeterli çoğunluğu alamadık deyip çıkamadılar.
    Tcryo aynı 1.09 aldılar.
    Avgyo yerlerde süründü.
    Yataş,Banvit daha niceleri saymakla bitmez.
    Kar zarar hikaye arkasındaki adama bakın.Karla adam olacak olsaydı.Nuhcm olurdu.Borsada ikinci bir onun kadar kar eden şirket az bulunur.Fiyatı nerede???
    Parcıklarınızı yamyamlar yedirmeyin.Az öz kazanın.Millet koşarken siz kaçın.İmkb 100 ve 30 dan şaşmayın.Para kazanılır da kaybedilen sağlık hiçbir şeye değmez.Hepinize bol kazançlar.
    Bu emkel belki düşunemediginiz fiyatlara bile gelebilir.Ama bizler olmayız.Asla unutmayın.
    Saygılarımla
    Kurumsallık adına yıllardır bir kademe yukarı adım atamayan bir kurumun hissesi böyle olur. Yatırımcı ilişkilerine patronun kızı bakıyor daha söylenecek ne olabilir. Rezillik

4. Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

5. Yabancı dün de satmış ..geçen hafta cuma günü bu oran %3.02 iken dün %2.7 ye düşmüş...Bazı arkadaşlar gelen karlarda zarar açıklayan şirketler bile gidiyor bu gitmiyor yazıyorlar..Şöyle ki gelen şirket karlarında şirketlerin bazıları zararını azaltmışsa alım gelebiliyor..Ya da şirket kar edecek diye mal toplanmışsa ama zarar gelmişse mal toplayanlar senedi yukarı çekip malı satmaya çalışırlar yani kalıcı bir çıkış olmaz..Genel kanı şudur.Şirket senedi yukarı çıkmış ama kar beklentiden düşük geliyorsa o senet düşer son hafta Çemaş a bakın kar bekletisi ile 2.70 e çıktı ama sadece 4-5 günde 2.7 den dün 1.41 e dek düştü...neredeyse yarı fiyata düştü. oysa kar bugün yeni geldi zarar açıklamış...Demek bazıları karı önceden öğreniyor ona göre işlem yapıyor..Biz de bulanık suda balık valmaya çalışıyoruz..Emkelin karını eylül ün son haftasında şirketin yönetim kurulu biliyor..Şayet kar yüksek olmuş olsaydı 2010 dan buraya kadar vermezlerdi...1.8-1.9 da tutar kar gelince de yukarı topuklar öyle satarlardı..Anlaşılan beklenen kar gelmeyecek gibi..Şayet gelirse de şaşıracağım .çünkü genel kanıya göre ters bir hareket içinde...(YTD)

6. Sn Yatirimci tesekkutler

7. D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Ha cemas ha emkel,ha RIZA, ha HUSEYİN emuce bunlar ayni kalite adamlar.Ha riza daha insafli cikti 50 krstan 2,70 yapti .epeyde tuttu 2 nin ustunde.emkel onun kadarda gitmedi.zirveden hemen dondu

Sayfa 441/631 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •