Sayfa 442/783 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon
Arama sonucu : 6260 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Taşınan Açıklar: yüklü artışlar var, THYAO GARAN İSCTR PETKM HALKB EREGL YKBNK AKBNK EKGYO hisselerinde fazlaca açık taşınmış, HALKB da 10 mlyn rakamını hiç görmedim ve bugün tavan oldu! fiyat yükseldikçe açık artar, açık arttıkça fiyat yükselir döngüsü işlemeye devam ediyor, ve açıkcıların da pes edeceği yok gibi, Viop30 da shortçusu Spot da açıkcısı büyük zulüm yaşıyor! THYAO özelinde 2.6 mlyn lot açık taşınmış,
    Onlara mı üzüleceğiz, batım batım batsınlar 😀

2. Vade sonu olduğu için pala açıkçılara karşı çok merhametli. Turpun büyüğü endeks pozlarında olduğu için burayı biraz başı boş bıraktı.
    Son düzenleme : tidebringer; 25-08-2022 saat: 17:57.

3. Bankalara ucuz kredi verin diye altyapi hazırlandı dün, tepki ile düştüler ancak ne olduysa geri hemen toparlandilar. Hemde guzel prim yaptılar tekrardan. Çok enteresan. Heleki bütün bankalar aynı şekilde
    Ama ne yazık ki bizim Anka kuşuna bugün kimse bakmıyor gibi. Çok enteresan
    Ama yinede bu ortamda sağlam duruyor gibi görünüyor.
    Bakalım yarın nasıl olacak. Yarın bankaların fazla gideceğini sanmıyorum. Bizim kuş sessizlik içinde kaldı sanki

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

4. İlk defa 70’in üstünde kapattı ✈

THYAO günlük,

6. Bilgiler için teşekkür ederim. Para bankalara gidiyor, bakalım ne kadar bekletecek

7. Kapanış güzeldi. Asıl hareket 5 eylül ile başlayan hafta ile gelecektir

8. Bankalar faiz düşüşü devam edecek beklentisi ile prim yaptılar.. Tek haneli faizle seçime gitme kararlılığında olan iktidarın bu tüyosunu alan Bankalar karlarını dahada katlayacaktır..

Sayfa 442/783 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •