Sayfa 444/529 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Kandinsky Yazıyı Oku
    Doğrudur hocam kesin gelir düzeltme
    Tam yalancı çoban hikayesine döndü
    Sicilleri o kadar bozuk ki herşey bekleniyor bunlardan
    Bunu yapan MKK
    Böyle kayıt tutuyorlar ise vay halimize.
    Belki de düzeltmezler belli mi olur?
    Hiç şaşırmam.

2. Sayın egeduk uzun zamandır sızınde yorumlarınızı takıp ediyorum merakımı maruz görürseniz ben cahıllıgın(bılgı,tercube..)verdıgı cesaretle 1 senedir zarardayım ama siz ve sizin gibi tercubesı belli olan yatırımcılar nasıl düştü bu vıcdansızların bu oyununa

Alıntı Originally Posted by pc434 Yazıyı Oku
    Sayın egeduk uzun zamandır sızınde yorumlarınızı takıp ediyorum merakımı maruz görürseniz ben cahıllıgın(bılgı,tercube..)verdıgı cesaretle 1 senedir zarardayım ama siz ve sizin gibi tercubesı belli olan yatırımcılar nasıl düştü bu vıcdansızların bu oyununa
    Bir arkadaşım al dedi. Uçacak kaçacak dedi. 2-3 sene dedi. Tamam dedim aldım.
    Film bu.
    Bir başka hissede 6 yıl bekledim. Ve muazzam bir getiri elde ettim.
    Uzun vade beklemeden olmuyor. Bu da öyle.

Alıntı Originally Posted by Kandinsky Yazıyı Oku
    işlem
    dün borsada en çok alım yapılan 2. hisse idi.
    bu gün durum nedir. körfezin helalcileri teşrif ettiler mi acaba.
    katılım endeksinin kralı biziz şu anda
    fiyatıda 2 tl ye sabitlediler sanki
    birileri mal mı çekiyor?

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bir arkadaşım al dedi. Uçacak kaçacak dedi. 2-3 sene dedi. Tamam dedim aldım.
    Film bu.
    Bir başka hissede 6 yıl bekledim. Ve muazzam bir getiri elde ettim.
    Uzun vade beklemeden olmuyor. Bu da öyle.
    Bende 6 senedir borsadayım kendı aklımla hic zarar etmedim ama para piyasasını bılenle para kazanılır dusuncemı( Twitter'da ömerhanı dinleyerek ) baskasının aklıyla iş yapan olmanın bedelini ödüyorum
    Geşecek Yeni kaplara ınanarak 1 yılı doldurduk bu hissede önemlı ataklar olacagı ınancım kayboldu🤦bedellı olurmu olursa naparız telası var içimde sizce bu telesımın aslı olabılırmı olursada tahmınınız nedir?saygılarımla diğer değerli yorumcu arkadaşlarımda fikrını paylasabılırmı

Alıntı Originally Posted by pc434 Yazıyı Oku
    Bende 6 senedir borsadayım kendı aklımla hic zarar etmedim ama para piyasasını bılenle para kazanılır dusuncemı( Twitter'da ömerhanı dinleyerek ) baskasının aklıyla iş yapan olmanın bedelini ödüyorum
    Geşecek Yeni kaplara ınanarak 1 yılı doldurduk bu hissede önemlı ataklar olacagı ınancım kayboldu[emoji1751]bedellı olurmu olursa naparız telası var içimde sizce bu telesımın aslı olabılırmı olursada tahmınınız nedir?saygılarımla diğer değerli yorumcu arkadaşlarımda fikrını paylasabılırmı
    Bedelli olmaz diyemem. 7’den 10’a bedelli artırıyoruz diyebilirler.
    Bunlardan her şey beklenir.
    Kenarda hep hazır para olmalı.

şuan hisse olarak 7 kat arttı..... ataklarda sat al denemek en iyisi.....sebep hisseler 7 kat artı.....kaldırmak daha zor....bunun için de hisseyi toplayacalar bunu yapacaklar....bu benim düşüncem....yatırım tavsiyesi içermez...bol kazançlar....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Bu başlık altında ne kadar yaralı KY var ki, sürekli 40 kişi 50 kişi tarafından anlık takip ediliyor.14-15 in altına
    düşmüyor.bir de foruma hiç girmeyen haberdar olmayanları düşünün...Böyle olduğu müddetçe idda ediyorum kimse yukarı beklemesin.Her zaman söylerim herkesin el ele tutuşup kazanabileceği bir dünya malesef yoktur.Şirketin patronları her iyi
    haberi satış olarak kullanıyorlar.Venezuella da petrol doğalgaz çikaratacağız masalını bir havuç gibi KY nin önünde tutuyorlar.
    Enflasyon muhasebesine geçmeden önce aslan gibi bilanço gönderen şirket deve yükü zarar yazıyor.Nasıl oluyorda 21.75 TL den tahsisli sermaye arttırımını kullanan ODAŞ bu hisseleri 15.35 TL.den yatırım ve emeklilik fonlarına satıyor.SPK nın buna müdahale etmesi gerekmez mi ?KY bilerek zarara uğratılıyor. Son yılların Sülün Osman ı bu şirketin yöneticileridir.
    Bunlardan taktik öğrenip ky dolandıranlar da var(AGROT).Bilginiz vardır belki,yoksa bakın aynı durum var.

Sayfa 444/529 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •