Sayfa 444/687 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon
Arama sonucu : 5492 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Rekabet kurulundan kötü bir haber geleceği yok zaten, aylardır kimseye tek kuruş para kazandırmadı borsa. Birileri paranın mevduat hesaplarında kalmasını istiyor. Ne zazan borsa kafayı kaldıracak olsa borsaya vergi haberini bişinip bişirip önümüze koyuyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Rekabet kurulu onayı gelebilir mi bu aralar.

Sayin Emirhan bey Rekabet Kurulu kararlari haftalık mı, aylik mı aciklaniyor biliyor musunuz.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu bilmiyorum hocam ama sanırım kurul her 10-15 günde bir toplanır konular ve raporlar hakkında görüşüyor. Karar verme olgunluğuna gelen konularda kararları veriyor ve firmalara bildiriyorlar.

Arena halka açık bir şirket olduğu için sanırım KAP haberi olmadan rekabet kurumu kendi sitesinde bu kararı açıklamaz. Önce arenanın KAP haberi yollamasını bekler diye düşünüyorum.

Ama bugünkü hareketin illa rekabet kurumu onayı geldi şeklinde yorumlanması doğru olmaz. O haber gelmeden onaylandı mı onaylanmadı mı bilemeyiz. Ama onay gelince yolumuz açık . Onay ne zaman gelir bilemiyorum. Sadece bu ay sonu diye tahmin edebiliyorum ama uzayabilir de daha da erken olabilir de.

3.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Bunu bilmiyorum hocam ama sanırım kurul her 10-15 günde bir toplanır konular ve raporlar hakkında görüşüyor. Karar verme olgunluğuna gelen konularda kararları veriyor ve firmalara bildiriyorlar.

Arena halka açık bir şirket olduğu için sanırım KAP haberi olmadan rekabet kurumu kendi sitesinde bu kararı açıklamaz. Önce arenanın KAP haberi yollamasını bekler diye düşünüyorum.

Ama bugünkü hareketin illa rekabet kurumu onayı geldi şeklinde yorumlanması doğru olmaz. O haber gelmeden onaylandı mı onaylanmadı mı bilemeyiz. Ama onay gelince yolumuz açık . Onay ne zaman gelir bilemiyorum. Sadece bu ay sonu diye tahmin edebiliyorum ama uzayabilir de daha da erken olabilir de.
    [emoji120][emoji120][emoji120]

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. https://m.bloomberght.com/teamsec-ve...ir-ilk-2355484

Bu haberle ilgili mi yükseldi acaba?

Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    https://m.bloomberght.com/teamsec-ve...ir-ilk-2355484

Bu haberle ilgili mi yükseldi acaba?

Yatırım tavsiyesi değildir.

Bu haberle yükseldiğini sanmıyorum. Çünkü haber geçen hafta Cuma tarihli. Bununla ilgili olsa o gün yükselirdi hisse.

Zaten bu haberin şirkete çok fazla pozitif bir maddi katkısı yok. Finansman ihtiyacı için bankadan kredi almayacak da alacaklarını belli bir iskonto oranında başkalarına satacak. Zaten bunun bir benzerini FİBABANK ile de yaptı. Fibabank arenanın ticari alacaklarına karşı VDMK ihraç etti.

Teamsecin yağtığı ile Fibabankın yaptığı birbirine benzer işlemler. Ve şirkete çok fazla katkısı olan bir olay değil. Belki finansman giderini %2-3 düşürür o kadar. Fazla bir etkisi yok.

Zaten bu teamsec , Serkan Çelik'in de yönetim kurulunda olduğu bir şirket. Arena iştiraki değil ama bizim CEO o şirkette YK üyesi. Yani dolaylı da olsa bir bağ var bu 2 şirket arasında.

Serkan Çelik , Paynet parası yeni projelerimize kaynak sağlayacak demişti. Yapay zeka işine girmeyi planlıyoruz demişti. Teamsec de yapay zeka tabanlı çalışan bir şirket. Acaba CEO'nun yapay zeka işine gireceğiz demesi , Paynet parası geldikten sonra Teamsec'i satın alacağız anlamına mı geliyor. Bunu bekleyip göreceğiz.

6. Emirhan Bey Üstadım çok sağolun.

7. Tahtacı Bey mehterana bağladı gene.
    43.4 deki gapı dolduracak sanırım.
    Ytd.

8. Böyle eziyet çekeceğinize neden açılışta hızlıca doldurmuyorsunuz ki?
    Demek ki başka durumlarda olabilir.
    Hayırlısı.

Sayfa 444/687 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •