Sayfa 445/981 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

*albayrak: Türkiye gelebilecek kur ataklarına karşı eskisinden daha iyi mücadele edebilecek bir tecrübe kazandi

*albayrak: Türkiye her türlü sıkıntısını çok rahatlıkla aşabilecek güçlü bir ülke

*albayrak: Finans sektörü pastasını büyüteceksek sadece bankacılık sektörü değil bankacılık dışı finans sektörüne de daha fazla ağırlık vermemiz lazım

*albayrak: Yılın ikinci yarısı ile birlikte toparlanma sürecinin çok daha hızlı bir şekilde başlamış olduğunu söyleyebiliriz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Yahu haftanın 5 günü damat gidecek diye haber yapıyorlar adam hala buradayım diyor işte.
    Bugün bile yok damadın yerine o gelecek yok yok bu gelecek diye bir ton haber paylaşıldı gene tırt.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. Paylaşıldi ise affola.
    4 gündür İstanbul da kimse sıfır araç almamış.
    Ben şimdi yola cikiyorum.

https://twitter.com/eozpeynirci/stat...892528640?s=19

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    *albayrak: Türkiye artık eskisi gibi üzerinden para kazanılabilecek bir ülke değil

*albayrak: Türkiye birlikte potansiyeli ile çok daha güçlü adımlarla kazanılacak, paydaşlarına kazandıracak bir ülke
    Swap dan bahsediyor
    Swap cikti dolar isi bitti gibi
    Zamansallik ve hukumet izni haric her atakta tl yi keser bunlar

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Arkadaşlar toplantı geç başladı değil mi?
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6. Şuan damadın görevden alınmayacağı ortaya çıktı sanırsam dolar atak yapıyor.

Pazar günü s400 ler alınacak.

Bugün bir zıkkım keşfettim bakalım o çalışırsa dolar longculara yarayacak bir durum var.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

7. Dolar arttiginda mb tl yi kesecek
    Yabanci yine tl icin hisse satar
    Baska yontemi var mi bu isin
    Bu dolar icin cok ciddi problem

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Siz kardeşsiniz ve evlenemezsiniz...
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 445/981 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •