Sayfa 445/544 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495 ... SonSon
Arama sonucu : 4346 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1.  Alıntı Originally Posted by kızıl ejder Yazıyı Oku
    EGEPLAST EGE PLASTİK TİCARET VE SANAYİİ A.Ş. nin 28-09-2023 tarihinde yapılması planlanan Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin belgeler şirket tarafından Elektronik Genel Kurul Sistemine eklenmiştir. Söz konusu dokümanlara mkk.com.tr adresinden erişebilirsiniz.

Mesaja ilişkin eklenmiş dosyalar bulunması halinde www.mkk.com.tr e-Yatırımcı uygulamasından izlenebilir.
    Şirket genel kurul yapacakmış

İlk olarak küçük yatırımcıyı keriz yerine koymaktan vazgeçsinler. Sene 2007 varmı hatırlayan https://www.hurriyet.com.tr/amp/ekon...usuyor-6697313

O zamanda kitlediler borsada nasıl bir vurgun yaptılar hiç araştıran oldu mu SPK bu olaya baktın mı yok

Kemal yaptın yaptın ne oldu sana mı kaldı bu dünya. Şimdi Sibel genel kurul yapacakmış haber üstüne haber verdin.

Dikkat edin binbir gıda haberi Yatırım haberi bedelsiz onay haber takiben

Ah Sibel ah genel kurul yapsan ne yazar yapmasan ne yazar

2.  Alıntı Originally Posted by Melasis61 Yazıyı Oku

İlk olarak küçük yatırımcıyı keriz yerine koymaktan vazgeçsinler. Sene 2007 varmı hatırlayan https://www.hurriyet.com.tr/amp/ekon...usuyor-6697313

O zamanda kitlediler borsada nasıl bir vurgun yaptılar hiç araştıran oldu mu SPK bu olaya baktın mı yok

Kemal yaptın yaptın ne oldu sana mı kaldı bu dünya. Şimdi Sibel genel kurul yapacakmış haber üstüne haber verdin.

sn. Melasis61 o 2007 haberini ve devamında olanları hem hatırlamak hemde hatırlatmak gerekir , hatırlansınki hissenin neden bugün bu halde olduğunu , seçim sonrası borsaya bu kadar para girmişken bu hisseye neden hiç alıcı gelmediğini , yabancı yatırımcı takaslarının neden 0 a yakın olduğunu özellikle son dönemde hisseye giriş yapmış yeni küçük yatırımcılar anlasın .

Evet o 2007 de global şirkete ortak olacaktı ve o dönemdeki alacaklılar olan tmsf , vakıfbank ve işbankasına borçlar kapatılacaktı .
    Ama muhterem ben şirketten hisse satıp bir başkasını işime gücüme karıştırtmaktansa borçların üzerine ahirete kadar yatarım diye karar verdi .

Devamında aynı sene tmsf ye olan borçlar sebebiyle haciz başlatıldı , ve bu süreç sonucunda eplas ve mzhld gözaltı pazarına atıldı .Heralde 13 sene kadar o pazarda kaldılar ve 40 kuruşları 0 hacimli seansları yaşadılar , kimbilir o süreçte kaç yatırımcı iflas etti , kaç yatırımcının parası pul oldu .

18 nisan 2022 tarihli youtubetaki patronun söyleşisine bir bakın bu haciz olayını nasıl alay ederek anlatıyor , sanki tmsf kapıyı şaşırıp kendilerine gellmiş , borcun kendileri ile alakası yokmuşmuş güçbirliğinin borcuymuşmuş.

Hisselerin gözaltında kaldığı yıllarda nasıl bir yetenek varsa borçları ödememeyi bir şekilde başardılar , sadece diyet olarak gaziemir vakıfbanka ve egepalas bir başka firmaya gitti .

2012 de vakıfbank bunlara 6 ay geri ödemesiz 5 yıl borç yapılandırdı , 1 taksit bile ödemediler .
    Vakıfbak 2013 te fabrika ve teçhizatları satışa çıkardı umurlamadılar , vakıfbak ın kendisi ihaleden hepsini satınaldı hiç rahatsız olmadılar .

İşler 2020 nin sonuna doğru değişmeye başladı ,önce vakıfbankın himaye ettiğini düşündüğü gaziemirdeki bina ihaleden bir alıcıya gitti ,sonra mülkiyeti vakıfbanka ait olan içinde kendi mülkleri gibi imalat yaptıkları fabrikaya ihalede alıcı çıktı ,ihale sonucu karşı taraf pes edip ihale bunlara kalınca para ödemek icap etti ,o sırada olan izmir depremi tam zamanında bahane oldu gene umurlamadılar ,
    Satıcı kamu bankası şartnamede ihale şartı yok karşı tarafa satar vs hiç uykuları kaçmadı .

Ben herhalde ya bir hızlı ortaklık yapar ya kredi alıp çözer deken gene şapkadan tavşan çıkarıp moral bulan yeni yatırımcılara hisseleri iyi fiyattan bir güzel sattılar .

Tabiki ikinci kere ihaleye çıkıldı başta ihaleye giren olmayınca kendilerine parayı buldunuz ihaleye giriyormusunuz diye soranlara KAP tan durumu değerlendiriyoruz diye pişkin bir cevap verdiler .

İhalede tekrar rakip çıkınca nihayet kazık fiyattan fabrikayı almak zorunda kaldılar , bütün ihale bedelini küçük yatırımcıya sattıkları hisselerden karşıladıkları yetmedikleri gibi devamında 2 senedir hisse fiyatı ne zaman kendine gelmeye kalksa hisse satarak kafasına vurdular .2 senede resmen 2 eplas daha halka arz ettiler .Patron sağlığı ciddi bozulunca , heralde öleceğini hissetti , önce hisselerini eşine devretti , sonra yıllarca ödememek için direndiği binbirgıda borcunu ödedi .Eh birde helalleşilecek küçük yatırımcı var değilmi , onlarada 2milyon küsür lot alın kafanıza diye hisseleri birgüzel taşaronlarına devretti .

Şuanda tahsisli ile aldıkları hisseler dışında tüm satabilecekleri hisseleri küçük yatırımcıya zorla satmış oldular .Borsaya yeni halk arz edilecek şirketleri görüyorsunuz tv de orada burada reklam tanıtım yapıyorlar , bunlar cebren 2 tane daha eplas sattı .

Sibel hn. inşallah babasına benzemez , yaşarsak görürüz .

Eee ne olacak ?
    Sultan Süleyman'a kalmayan dünya bunlara mı kalacak?
    Azrail yarına bırakır ama eninde sonunda adamın karşısına dikilir.
    Milyarlarca insan "zengin, fakir,iyi,kötü,güzel, çirkin, kadın, erkek" ayırmadan sırası geleni alıp götürüyor.
    Sibel Hanım'da kalbi karalar bağlamadı ise " ölümün " onunda karşısına geçeceğini er yada geç biliyor.
    Birilerinin canını yakarsa er yada geç "Allah bunun hesabını" ondan soracaktır. Herkes namussuzluk ederken kendi vicdanını kandıracak yalanlar söyler.
    "Almasaydın kardeşim, gidip başka hisse alsaydın, sana zorla mı aldıran oldu , burası borsa karda var zararda, riski almayacaksın girme " gibi bahanelerle vicdanlarını susturmaya çalışacaklardır. Ancak bir noktayı es geçiyorlar ki ; Şah damarından daha yakın olan bir Allah var. O gizli ve saklı olan tüm niyetleri biliyor.
    Müslümanın imanı para ile olan münasebetinde belli olur. Namuslu bir insan, yada insan olan bir insan hiç bir türlü kendi menfaati olan bir işte bile doğrudan ayrılmaz.
    Vicdanlarınızın sesini de susturabilirsiniz, ancak ölüm sizi bulacak. O zaman tüm saklı ve gizli niyetleriniz ve çevirdikleriniz sizi bulacak.

4. Çok sövdük birazda pozitif tarafından bakmak gerekirse bence Sibel hn. yönetimi babasının dönemi gibi olamaz .

Son dönemde pek tartışılmayan bir konu Eplas son faliyet raporunun 18. sayfasında bahsedilen eydep başvurusu sonucu alınan sertifika ve savunma sanayinde kullanılacak malzemelerin üretimine yönelinmiş olması ,

Eplas ın bugün ürettiği malzemelerin çoğu bazı ebatlar hariç piyasada başka firmalar tarafındanda üretilebilen ürünler , ben şahsen son yatırım teşvik belgesi kapsamında yapılan harcamaların tamamına yakınının savunma sanayi ile ilgili ürünlerin üretimi için olabileceğini düşünüyorum . Yoksa eplas kendi verilerine göre yıllık 85000 ton üretim kapasiteli bir fabrika , üretim ve satış kg verilerimiz zaten yıllık kapasiteye göre çok düşük ,plastik borularda kapasite , farklı çap vs olarak fazla gidilebilecek fazla bir yer olmadığını düşünmekteyim .Kendilerinin bilgi verme alışkanlıkları olmadığı için ancak bu şekilde niyet okuması yapılabiliyor .

5. Genel kurulun konusu, koca k..çımdaki sinekleri nasıl kovalarım, şirkete para lazım, kampanya yapıp bayilerden biraz daha çek alalım, şirketteki dinozorların koltuklarına daha sıkı yapışması için gerekenler, milleti daha nasıl oyalarız, durun kurşunsuz boru fln filanla piyasada karşılığı olmayan saçma sapan bi ürün daha çıkaralım, rekabet bizim işimiz değil biz zaten kaliteli mal yapıyoruz yemişim piyasa şartlarını boşverin, sibele yalakalık konuşmaları v,s kapanış temenniler fln filan…

Boş adamların yönettiği boş bi şirket… Yazık hemde çok yazık…

6.  Alıntı Originally Posted by Melasis61 Yazıyı Oku

İkisi de bu piyasanın en kurt isimleri. Kutmanın da Kemalden aşağı kalır yanı yok. Demek ki ikisi bi araya gelip yatırımcıyı soymuşlar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doktor abimiz nasıl ? Eplas için yorumlarını uzun zamandır okuyamıyoruz.

Bu başlığı şu anda 12 kişi okumaktadır. (3 üye ve 9 ziyaretçi)

goncarov, kızıl ejder, NİL35

8. bu kadar arsızlıga ,bu kadar edepsizlige ,bu kadar yüzsüzlüge dayanamadım. içinizde en yaşlı ,en uzun süreli eplas yatırımcısıyım. meslegim geregi bilimsel olmuyan hiç bir adım atmadım ve atmam. borsa yatırımı şakaya ,palavyaya, sokak dilini esas alan edep dışı konuşmalarla ,küfürlerle ,dedigodularla, olmaz .kendi düştügünüz tuzaklara bir başka sorunlu arayorsunuz. kendinize ait olmuyan *****zın bacınızın üç kuruş tasarruflarını ,çektiginiz kredilerle kısa sürede köşeyi dönme merakı. olmadı ters gitti agıza alınmayacak terbiyesizce küfürler. sonuç benim yatırım yaptıgım şirketin ugradıgı itibar kayıpları.
    20 gün önce KAP haberi düştü. ilk işim şirketi aradım sonra bir kez daha aradım. bütün amacım arsanın kaç metre kare oldugunu ögrenmekti. bekledigim büyüklükten tam 7/8 kat ölçekte büyüklükte idi. aklıma iki soru geldi 1) İSTANBULDA toki ,kentsel dönüşüm için arsa üretme derdinde ... 2) TMSF , İZMİR BŞB sine BEYOGLUNDAKİ 700 METRE ARSASI İÇİN BASMANEDE TMSF NİN ARSA TAKASINI TEKLİF ETMİŞTİ. AMA İZMİR BŞB Sİ ,SEÇİMİ NASIL OLSA ALACAGIZ DİYE BU TMSF NİN TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRMİŞTİ. EPLAS IN ARSA BÜYÜKLÜGÜ ,BEYOGLUNDAKİ BELEDİYENİN ARSASINDAN TAM 5.5 KAT BÜYÜK. ben 75 yaşında emekli bir hekim olarak bu kadar şirketimin varlık degerini hesaplar ve yeni üretilen senoryalar hakkında tahminler yürütürken yatırımcı olarak sizlerde , TEMEL ANALİZ VERİ SETİ ile ilgili DEGİŞEN PARADİGMA BORSA YATIRIM SİSTEMATİGİNDE SİZ YATIRIMCILARA ÇOK AMA ÇOK FIRSATLAR SUNMAKTADIR. HANİ BİR ZAMANLAR NE DEMİŞTİM BİR HATIRLAYIN. ^^ ŞUŞA BEYANNAMESİ İMZALANDIKTAN SONRA SAKIN MALINIZI SATMAYIN, VARLIKLARINIZ DOLAR BAZINDA TAM 5 KAT ARTTI DEMİŞTİM. ^^ NEDENİ BÜTÜN DEGİŞKENLER , VERİ SETİ İLE İLGİLİ PARAMETRELER O HEDEFLERİ GÖSTERİYOR.
    https://www.kap.org.tr/Bildirim/1188624 KAP haberi okuyun ,biraz merak edin.

Sayfa 445/544 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •