Sayfa 446/590 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon
Arama sonucu : 4718 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1. Şimdide bir fark yok

Ederi olmayan şirketleri allayıp pullayıp vatandaşa yıkıyorlar

50 tavan olana değil 1 tavan olana hesap soruyorlar

Taban taban geliyor ses yok

Satış bitip ky kazıklandını yıllar sonra soruşturma var

Altın hisse ile %99.9 halka açık hisseyi yönetiyor

İmtiyazlarla ky söğüşleniyor

Açık satışla parasız para kazanılıyor

Mkk şifreleri speklere verilip ky bilgileri özeli dışarı akıyor

Sözde iflas eden şirketler hala iş yapıyor

Ama ky parası gitti

Falan filan

2. Boşver Nejat abi İtalya'da işler feci karışık ..
    Yıllık cirosu seramik de 6 milyar avro İtalya yanın
    Çok kapanan fabrika varmış ve açılmamak üzere..
    Bir çok firma malları daha ucuz ülkelerden almak için plan yapmaya başlamış..

https://www.corriere.it/economia/azi...375d30ef.shtml

3.  Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    https://www.ilfattoquotidiano.it/202...cassa/6785068/

İtalya'da fırınlar kapanmış...31 Ağustos haberi

Sayın ulver; Egeser,Knfrt,Trcas da hedef fiyatnınz nedir?Üçüde primliler...Düşünceleriniz ne yönde...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

4.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Sayın ulver; Egeser,Knfrt,Trcas da hedef fiyatnınz nedir?Üçüde primliler...Düşünceleriniz ne yönde...
    Ege ve trcas a $ bazlı bakıyorum hedeflediğim fiyatlara henüz gelmediler Maliyetlerim trcas 5 ege 6 trcas da 25-30 arasına gelince tekrar gözden geçireceğim..egede hedefim 4 $.. knfrt da maliyetim 3.90 hedefim 15-20 arası

Y.t.d..

Trcas da ilginç fiyatlamalara şahit de olabiliriz çünkü trcas aslında bir temettü şirketi o noktaya tekrar gelirse ki şuan karlılık lar artıyor borç 0 laniyor hedef fiyat dolar bazında 1 milyar $ piyasa değeri... cunku geçmişte 900 mılyon $ dan işlem görmüşlüğü var ..

Çünkü dünya çapında Shell ve RWE ortaklıkları var..

5.  Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    Ege ve trcas a $ bazlı bakıyorum hedeflediğim fiyatlara henüz gelmediler Maliyetlerim trcas 5 ege 6 trcas da 25-30 arasına gelince tekrar gözden geçireceğim..egede hedefim 4 $.. knfrt da maliyetim 3.90 hedefim 15-20 arası

Y.t.d..
    Tşk ederim...Bu hisseler çok iyi..Özelden yazcaktım kapalı galiba gitmiyor..Brsan ve prkme da bkar mısınız bi ara...Yolları uzun gibi...Ama knfrt trcas prkme favorilerim
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

6.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Tşk ederim...Bu hisseler çok iyi..Özelden yazcaktım kapalı galiba gitmiyor..Brsan ve prkme da bkar mısınız bi ara...Yolları uzun gibi...Ama knfrt trcas prkme favorilerim
    Mesaj kutusu dolmuş �� brsan yurt dışına gitti diyebiliriz artık siyasi nedenlerden dolayı..ama fiyat olarak $ bazlı çok gerilerde kaldı bilanço ve hikayelerini kovalamak lazım..

Madencilik sektörünün önü inanılmaz açık öyle böyle değil hemde .. özellikle alüminyumun Türkiye'de büyük geleceği var ...ben o taraf da verusa yi takip ediyorum diyebilirim..

Y.t.d

7. inatla 32 civarında tutuyorlar..birileri sattıklarını almadan çıkmasına izin vermeyecek galiba...

8. Vallahi olmaz dede ya

Endeks artı üç üzerinde diye

Yeşilde kalmak zorunda değilsin

Kırmızı olmazsan inan çok gücenirim

Yeşil nedir ya.pirim yapmak nedir

Ky parayı ne yapacak

Harcamayıda yemeyide beceremez zaten

Sen en iyisini bilirsin dedemmmm

Sayfa 446/590 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları