Hic o kadar baglayip unutmadim parayi... Cunku arada bi aliyorum satiyorum baska bankaya eft falan filan.. yani inanin bilgim yok
Sent from my MI 6 using hisse.net mobile app
Odeabank güvenilir bir banka mi acaba? Bu banka da mevduat olan var mi
Bugun ıcbc dönüşüm vardı 28 oranla tekrar bağladım miktar 240 k vade 40 gün.. marifetlideki hesabım için uzun vade gidicem aralık son hafta..vakıf teb odea 25-26-27 oran verdi.anadolu dün 28.5 bugün 27 üstüne çıkmadı.burganı çok zorladım 28 üstünü alamadım.hscb 29 verdi ama ocak dönüşlü işime gelmedi.yarin tbank ve turkisbankla görüşücem her iki bankayı bilmiyorum güvenilirmidir..inat ettim 29 ve üstü oran almadan bağlamiycam.
2019 da yerel secim haricinde secim olma ihtimali var mıdır dersiniz ekonomik kosullara gore reis yapabilir belli olmaz( bahceli secim istiyorum diyebilir haziran daki erken secim gibi ) bu ara bahceli ile ayrı telden calıyorlar ...bahceli af diyor reis her suçu affetmem diyor bahceli turkiye cumhuriyeti hediye kabul etmez diyor reis hediye ettiler diyor (ucagı ) ...suriyeliler konusunda da fikir ayrılıgı var hukumetten bakanlar yeni suriyelilere bakacak gucumuz var diyor bahceli kesinlikle yeni suriyeli toplum da sorunlara yol acar rahatsızlık verir ekonomi kaldırmaz diyor ...2019 da siyaset ilginc olacak gibi. ..buda piyasaları etkiler haliyle .
Yer İmleri