Sayfa 446/682 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    Yaw en komik form burası olsa gerek, kaç gündür belki faydalı olur diye paylaştım destek direnc yerleri al satla maliyet düşürebilirsiniz dedim diye bisürü laf etti bazıları, bugün de değişiklik yapayım bakayım ne diyecekler dedim ve al sat yaptığım yerleri yazdım bunada satasanlar oldu, hani su reklamda bir adam varya herşeye kil olan, ayni onun gibi sayfa, saka gibi varya burasi, çok komik😂😂👌
    Evet dün 2.20 güçlü destek dedin,birkaç saat sonra destek 2.17 dedin,sallamak bedava nasılsa...
    Temel olarak ne bilgisi verdin?temel analiz nedir hiç duydun mu?
    Ben bilgi vereyim şirket şu anda 1 masa 2 sandalyeyken edirne yatırımı ve kozaların ihale potansiyeli ile geleceği parlak görülüyor...orta uzun vade alınabilir,kısa vade galibe bağlı herkesin malumu...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

2.  Alıntı Originally Posted by emek Yazıyı Oku
    Aferin bekliyorsanız bir aferin çekeyim de sevinin o zaman.
    sağol Allah razı olsun

3.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Evet dün 2.20 güçlü destek dedin,birkaç saat sonra destek 2.17 dedin,sallamak bedava nasılsa...
    Temel olarak ne bilgisi verdin?temel analiz nedir hiç duydun mu?
    Ben bilgi vereyim şirket şu anda 1 masa 2 sandalyeyken edirne yatırımı ve kozaların ihale potansiyeli ile geleceği parlak görülüyor...orta uzun vade alınabilir,kısa vade galibe bağlı herkesin malumu...
    iyi ya işte bir masa iki sandalye, demekki genel mudur un biri diğeri de yardımcısının.bir sandalye olmasın dan iyidir güzel tespit, sırf bunun için bile olsa 2 lira altına inmez bu hisse, iki sandalyesi var, bir tane olsaydı belki 1 liraya inebilirdi...

4.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    iyi ya işte bir masa iki sandalye, demekki genel mudur un biri diğeri de yardımcısının.bir sandalye olmasın dan iyidir güzel tespit, sırf bunun için bile olsa 2 lira altına inmez bu hisse, iki sandalyesi var, bir tane olsaydı belki 1 liraya inebilirdi...
    İşte analiz dediğin böyle yapılır,
    Seni avtur forumunun üstadı seçtim ben devam et
    [emoji12]
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

5.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    İşte analiz dediğin böyle yapılır,
    Seni avtur forumunun üstadı seçtim ben devam et
    [emoji12]
    günlerdir alim ve satım yeri paylaştım da ne olduki, herkes galibe olan kızgınlığını benden çıkarmaya çalıştı. Böylesi daha iyi...keyiflide...

6.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    sağol Allah razı olsun
    Sende sağol ama 500 lot hisse ile alış satış ta beş kuruş kazanınca paylaşıyorsunuz. 2.27 lerden sattığınızda hisse hızlıca yukarı gittiğinde de paylaşacak mısınız? Bence koca bir hayır. O zaman sus pus olacağınıza eminim.Sizin bu yaptıklarınızın hiçbir analiz değeri yok.Tamamen şans tutarsa paylaş buradan millet hocam desin. yok tutmazsa ses çıkarma.Bence yaptığınızın hiçbir faydalı tarafı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    Bu analizden sonra ben de üstad ilan ediyorum pirim 😅 şimdi alıp sattığın 500 lotu 1000 lotu sabaha kadar paylaşabilirsin ben de ona göre pozisyon alıp 35 ya da biraz daha zorlayarak 40 lot almayı düşünüyorum yol gösterici paylaşımlarınız için tşkler forum yönetimine de söyleyip editör seçilmen için elimden geleni yapıcam

8.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Ek 4317

alımların bir kısmı
    Bunlar hep kumar işi teknik değil.

Sayfa 446/682 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz