Sayfa 45/173 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 1379 madde; 353 - 360 arası.

Konu: KPHOL Kapital Yatırım Holding

1. Tesekkurler

2. sayın Carizma kottan atılan bir hissenin sermaye arttırımı onaylanır mı?

3. Her şirket sermaye artırımı yapabilir. Yatırım için para ancak ortaklar tarafından sağlanır. Para bulunursa enerji şirketine ortak olunur. Yeni denetim raporuyla biste tekrar başvurabilir. Yeterki ortaklar karar versinler

4. sayın Carizma sizi bu hissede eskiden beri görüyorum.Bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Yarın genel kurulu var bu hissenin öngörünüz ne acaba nasıl bir yol çizilir.bu şirket sahipleri güvenilir mi. Birşeyley yaparlar mı tekrar girmek için

5. Ortadoğu holding güvenilir. Mehmet Gür var. Ancak Holdingin ortakları arasında farklı görüşler var. Kimse para kaybetmek istemez. Birisi taşın altına elini koyarsa kurtulur.
    BIST yönetim kurulu resmi olarak önüne gelen dosyaya baktı. Oylama yapılmıştır.

Patronların sirketi kurtaracak gücü var. Bunu kphol için kullanmazlarsa zincirleme diğer şirketlerine de sıra gelir.
    İnşallah gözden çıkarılmamıştir.

6. Tahminin, şirket ortakları arasında bir sorun var.
    Ortadoğu Holdink, bu şirketi alırsa ki Ortadoğu Enerji de onların. Sorun çözülür
    Tekrar yeni sermaye yapısıyla borsaya dönebilir.
    Hazır borsada işlem gören bir şirketi değerlendirenilirler.
    Ortaklar karar verirse sorun giderilir diye düşünüyorum.
    Asla yatırım, alım satım tavsiyesi, önerisi değildir.

7. Kamil engin de şirketten alacaklı....alacağı karşısında sermaye artışına katılıyor. Simdi çare ariyordur.

8. eyvallah sayın carizma paylaşım için teşekkürler.yarın genel kurul yapılır mı sizce

Sayfa 45/173 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •