Sayfa 450/1001 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Farketmez ariston abi, dediğin gibi olsun
    o zaman önce parası bol olanların parasını alıp sonra da parası az olanların parasını alır günü bitiririz
    Şimdi parası bol olan ikili strateji oynuyor, giderse veririm gitmez ise bir iki gün sonra satarım diyor.

Bir de bizim gibi fakirler borç harç giriyor gitmeyice mecburi geri iade yapıyor.

Akşam seçeneklerden sepet yapıp ertesi sabah taze umutlar ile gelenlere verilebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Her genc kizin ruyasi zetina dikis makinasi diye bir reklam vardi
    o misal ruya beles, okuyan eregli devre kesti zanneder
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. Pala dayı istemedikten sonra bu tarz verilerin sonucu ile Devre kesici falan zor.

4. kasımda xu100 1.7 cent zirveydi... aralıkta 1.6 cent zirve oldu... şimdi 1.5 centte zar zor duruyor... dolar bazlı zaten bir yere gittiği yok yani aylardır...

TL bazlı 200 günlük de 1597'de....

gel diyor..

bana gel...

sevmezler ayrılığı; her sene buluşurlar...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Akşam pazarı alışkanlığından vazgeçmek lazım. Geçenlerde akşam pazarı alış-veriş yaptım, hep çürük koymuşlar malları.
    Daha karnına yumruğu yedi bu ama nakavt olmadı, birazdan salar kendini yere.

6. Geçen akşam pazarı diye aldığım TCELL kucağımda kaldı, bir hayır sever bugün yukarı taşıdı kurtardık. Analistlerin dedği gibi ortada 30 hisse var ama trend yok mecburi geliyorlar aynı hisselere.

7. Abd'nin 10 yıllık tahvil faizi 1 ağustos 2019'dan bu yana ilk kez %2.0 seviyesine çıktı
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8. Her ay yükselenleri alıp düşenleri çıkaran bir endeks olsa orada long olup yatılabilir.

Dow Jones'u dikkate almayın hileli endeks diyorlardı, oranın kendi kuralları varmış.

Sayfa 450/1001 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •