Sayfa 452/591 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1. SIFATSIZ sahne arkasından sahneye çıktı!

2. Onca güzel fırsatları hiç eden dede

İlk olumsuzlukda çaktı geçti

Bir fırsat beklediğini biliyordum.

Asıl incelenmesi gereken bu tür şirketler

Hayrını görmeyesin dede

Qua ve uşaktan bu tür haber gelirse eyvallah

Ama gelmezse bu haber şüphelidir benim için

Tabi bence

3. Şeyini şey ettiğimin şeyi

Bir türlü şey edemedi

4. Aslında güzel temettü veren hisse rasyolarda güzel ancak haberden korkan satmaya çalıştı umarım bir iki gün içinde güzel bir tepki verir.

5. 1) Geçici olarak üretimi durdurulan bölümler toplam üretim kapasitesine oranı nedir? Toplam üretimin yüzde kaçını sağlamakta idi?
    2) Burada üretimi durdurulan ürünlerin temini stoklardan mı sağlanacak?
    3) Bu durum şirket satışlarında nasıl bir etkiye sebep olacak? Toplam satışlarda 2022 yılı 3. ve 4. Çeyrekleri itibariyle bu kısmı kapanmadan dolayı nasıl bir azalma öngörülüyor?

Ege Seramik İnfo'ya bu soruları gönderdim Yatırımcı İlişkileri için ama Yatırımcı İlişkilerinin doğrudan emailini bilen arkadaş varsa ve paylaşırsa sevinirim.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

6.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Aslında güzel temettü veren hisse rasyolarda güzel ancak haberden korkan satmaya çalıştı umarım bir iki gün içinde güzel bir tepki verir.
    Portföyümde en çok değerli bulduğum hisselerdendi.. Haberi görünce sabah ilk iş tabandan satış vermek zorunda kaldım maalesef. Ve an itibariyle büyük kısmı satılmış durumda.. kalanları da gider mi bilmiyorum, ama içimde bir kırgınlık ve burukluk var. Umarım bu bir Ali Cengiz oyunu değildir. Cevaplanması için bazı sorular gönderdim ama henüz dönüş yapan da olmadı. Duruma göre sonra tekrar girmeyi planlıyorum ama hemen değil.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

7. 26 Eylül de gönderilen KAP ı kaleme alanlar rakam diye bişeyin icat edildiğinden habersiz olabilirler mi?
    Aynı kişiler 27 Eylül’de yine bist’te işlemler kapandıktan sonra ‘…yatırımcılarımızdan gelen talep üzerine ilave bilgi…’ verme gereği duymuşlar ve metinlerinde bu kez rakam kullanmışlar. Şaşırtıcı!
    Yatırımcılardan bu talep gelmeseydi ne yapacaklardı acaba? Yatırımcılardan böyle bir talebin geleceğini ilk kap ı kaleme alırken akıllarına gelmedi mi yani?? Gelmemiş!!
    Peki..kapanıştan sonra açıklanan bu üretim kapasitesi azalış rakamını bugün mü hesapladılar? Bu harıl harıl çalışmaya Normal mesaileri yetmemiş, fazla mesaiye kalarak ancak 18’den sonraya yetiştirebilmişler.
    Peki bu kararı veren yönetici bu kararı alırken bu rakamı bilmeden, görmeden mi almış? Vay, vay, vay!!

Neyse….
    Sahi ..MANİPULASYON ‘un tarifi neydi?
    Bilen var mı?

8. Kapasite son üçaylık yaklaşık %25, yıllık yansıması ise %6 olacakmış.
    Eğer satış ve karlılık ilk 6aya göre %20-25 bile azalsa yıl sonu 450-500m karı görebilir. İnşallah satış ve karlılık çok düzmez.Bekleyip göreceğiz
    Ytd

Sayfa 452/591 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •