Sayfa 452/1011 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. pıst 100 de hacim tırt ben yapsam piyasayı bugunlük 5075 lerden kapanış yeterli olurdu.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Abi ne yazdığın belli değil. Şöyle düşecek böyle düşecek, yurtdışına bakın.

Yav düşecek de ne zaman. Bu seansta mı, yarın mı, seçimden sonra mı? Nereye kadar düşecek?

Yurtdışına bakalım. Yazdım gündüz. SVB'nin satın alınması haberi olumlu karşılandı, pozitife döndü yurtdışı diye. Bu haberle bizim bankalar da tepki verebilir dedik.

Bilmediğimiz başka yurtdışı mı var?

Laf ola beri gele yazıyon valla.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Yav adam yalan söylüyor, ortaya attığı şey bile yalan... Şortladım vs gibi bir laf kullanmadım, bizim borsada pozum yok...

Olmayan şeyin neyini ıspatlayayım...

Madem öyle yalancının şahitliğine soyundun, o rakamdan veya o gün şort dediğimi ıspatlamazsan ******** oğlu ********sin...

Hadi yavrum, şimdi kıvran dur sabaha kadar...
    sana boşuna süla.................. yazmıyorum abka yazmış onu vıop çu o alıntılıyorum yine görmüyorsun ben neyi iddia ettim geçen hafta dow %-2 bekliyorum dedin yeşil oldu onu yazdım ben hep içinde patlıyor alıştın artık
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Hahahaha İstatistik şaşmaz
    Taktım klavyeme şort tuşunu, her koyun bacağından asılır, yabcak bişii yok.takmıycam dediydim emme istatistiki olarak takmam gerekiyor
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    dıkşın dıkşın ya nasip löng devam
    Dayucum bugünde bereketli geçiyor...üstten şort Altan kaplama yapıyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Abi ne yazdığın belli değil. Şöyle düşecek böyle düşecek, yurtdışına bakın.

Yav düşecek de ne zaman. Bu seansta mı, yarın mı, seçimden sonra mı? Nereye kadar düşecek?

Yurtdışına bakalım. Yazdım gündüz. SVB'nin satın alınması haberi olumlu karşılandı, pozitife döndü yurtdışı diye. Bu haberle bizim bankalar da tepki verebilir dedik.

Bilmediğimiz başka yurtdışı mı var?

Laf ola beri gele yazıyon valla.
    graf beğenmez,yorum yaparsın atlar beğenmez,simulasyon yazarsın beğenmez, tahta yorumlarsın gülücük yapar dalga geçiyom ayağına bu çocuk hiçmi aynaya bakmaz tokatlamaktan bıktık bari utanıp kızarmıyorsun bari tokatlarımızın izini gör
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Yav adam yalan söylüyor, ortaya attığı şey bile yalan... Şortladım vs gibi bir laf kullanmadım, bizim borsada pozum yok...

Olmayan şeyin neyini ıspatlayayım...

Madem öyle yalancının şahitliğine soyundun, o rakamdan veya o gün şort dediğimi ıspatlamazsan ******** oğlu ********sin...

Hadi yavrum, şimdi kıvran dur sabaha kadar...
    Adama serefziissin ispatlamazsan dedik, hala gülüyor

8. Gidin az ötede döğüşün.

Sayfa 452/1011 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •