Sayfa 456/1024 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Marttan beri komple dolar alayim diyorum, sonra yok ya şimdi faiz artırırlar, bisey olur, biraz bekleyim diyorum hala da bekliyorum. Tl yi deli savunurum, benden başka da savunan yok memlekette. Is faizi gecti. Amerigayi batirana kadar tlciyim. Hodri meydan. kendime çok şaşırıyorum bazen.
    Not: hala dolar yakmadım, alabilsem yakacam ama.

İyi günlerin kıymetini bilin , ben Dolarlarımı badem bıyık beton ekonomisine mundar etmem etmek isteyene de karışmam seyrederim.

3. Her kritik yeri haber verdik yine de yaranamadık arkadaş

Uzun çubuk..alım çılgınlığı..5 dalgalık c..3 ncü dalgası da 5..5 nci dalgası da kendi içinde 5..kabak gibi Y

Teknikçi meknikçi mi geldi geçti..eski foruma bakın..2003 den beri aynı nickle burdayım..ben gòrdüğümü söylüyorum terbiyesizleşmek niye durup dururken anlayamadım..objektifliğinizi ve soğukkanlılığınızı kaybederseniz trade yapamazsınız..ben her görüşü okurum saygı duyarım..bu grafik altı üstü bizim yani yatırımcı davranışının resmidir..dalgaları biz oluşturuyoruz..

twitter..ya da internet alemi..kimse paylaşmaz sayımını..bu forumda da kimse paylaşmıyor artık eskiden benden çok daha iyiler..paylaşırdı..tartışırdık..ama birbirimize hakaret saygısızlık yapmadan..saatlerce..amme hizmeti yaptık..forum bizim eski forum diye..hata etmişiz..

Kamyon yazısıyla bitireyim; Gidene sorma neden diye, dönerse senindir..

Saygılar forum katılımcıları..ayrılıyorum..bu son mesajım

JPMorgan: Türkiye, Temmuz 2019'a kadar 179 milyar dolarlık dış borç geri ödemesiyle karşı karşıya-Matriks

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Hadi bakalım shortcular memleket sizin gibi battal gazileri bekliyor satın Dolarlarınızı badem bıyık beton ekonomisine sahip çıkın.
    Onlar müdahale zamanını bilip zirveden satıyorlar. Sonra da vatan millet edebiyatı yapıyorlar üç kağıtçılar

6. devlet inşaat sektörünü koruyor.
    Betoncuların yanında , faizleri yükseltmesi işine gelmiyor.Faiz bence yükselmez 13 eylülde.
    Çünkü 200-300 baz yükselttiklerinde önce biraz sallantılı düşüş sonra gene çıkış oluyor.
    Geçenki ppkde yükseltme olmadı ve sonrasında dolar 7leri geçti
    Karamsar bir tablo ama bu seferde arttırmazsa sabit bırakırsa bu sefer 8ler yakındır ve bence 8 leri görmek hayretlere düşücek bir durum değil.

Dolar shortlayan cortlar, demedi olmayayım da sonra güldüğümde hakkım olsun , laga luga yapmasınlar bana.

Alıntı Originally Posted by bunuel Yazıyı Oku
    Sayın Hakem,
    idam cezası gelince bademcilerin mi asılacağını sanıyorsunuz?
    Ben hiç sanmam.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İdam sadece onlar gibi düşünmeyenleri asmak için gelir gelirse.

Sayfa 456/1024 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •