Sayfa 458/1120 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Foreks Haberleri

*japonya'da 30 yıllık tahvil ihalesinde satış y647,3 milyar, teklif y2,217t

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Avrupa Panlamentosu, Avrupa Merkez Bankası'nın bankaların ellerindeki sorunlu kredilerin temizlenmesinin hızlandırılması için ortaya koyduğu planın yetki aşımı olduğunu savundu. Avrupa Parlamentosu'nın hukuk hizmetleri bölümü tarafından hazırlanan ve bağlayıcı olmayan raporda, "ECB'nin Tek Elden Denetim Kurulu'nun açıkladığı planı cari biçiminde uyguma yetkisi yok" ifadelerine yer verildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

ABD'de Donald Trump yönetimi, Amerikalılar'ın seyahatleri ve Kübalılarla alışverişlerine yönelik yeni kısıtlamalar açıkladı. BBC'nin haberine göre, önlemler paketinde, kara listeye alınmış Küba yönetimine ait şirketler, varlıklar da bulunuyor. Bunlara oteller ve çeşitli mağazalar da dahil. Önlemler uyarınca, Küba'ya gitmek isteyen çoğu ABD vatandaşı, organize turlarla gitmek zorunda kalacak.

İngiltere Merkez Bankası Para Politikası Komitesi üyesi Ian McCafferty, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma şartları konusunda bahar aylarına kadar bir netleşme olmaması halinde bankaların olağanüstü durum planlarını uygulamaya sokabileceklerini ve faaliyetlerini İngiltere'den taşıyabileceklerini söyledi

*malezya'da eylül'de sanayi üretimi yıllık %4,7 (beklenti %6,0

Dün Brüksel'de bir araya gelen Avrupa Birliği'nin İngiltere dışındaki 27 üyesinin daimi büyükelçileri, Londra ile Brexit sonrası ilişkilerin geleceği konusunda müzakerelerin başlamasının gelecek yıla ertelenmesini tartıştılar.

Avrupa Parlamentosu'nun Brexit müzakereleri için görevlendirdiği isim olan Guy Verhofstadt, Londra ile Brüksel arasında Brexit müzakelerinin yeni bir aşamasına geçilebilmesi için öncelikle Brexit sonrası vatandaşlık haklarının korunması konusunda çözülmesi gereken büyük konular olduğunu ifade etti.

İngiltere’nin Uluslararası Kalkınma Bakanı Priti Patel, İsrailli yetkililerle gizli temaslarının ortaya çıkmasının ardından görevinden istifa etti.

Sayfa 458/1120 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •