norvec`ten sonra japonya da destan yazmis
https://www.bloomberght.com/dunyanin...-zarar-2341302
norvec`ten sonra japonya da destan yazmis
https://www.bloomberght.com/dunyanin...-zarar-2341302
İsrail ordusu, Yemen'den Husilerin attığı iki füzeyi engellediklerini açıkladı
İsrail ordusu, Kızıl Deniz bölgesinde son günlerde atılan bir seyir füzesini F-35 savaş uçağıyla, karadan karaya atılan başka bir füzeyi de Arrow hava savunma sistemiyle engellediklerini duyurdu.
İsrail ordusundan yapılan açıklamaya göre, son günlerde hava kuvvetleri radar sistemleri güneydoğudan atılan bir seyir füzesini tespit etti. İsrail hava kuvvetlerindeki "Adir" ismi verilen F-35 savaş uçakları havalanarak bu füzeyi imha etti.
Öte yandan, İsrail ordusu ABD-İsrail ortak üretimi Arrow hava savunma sistemiyle Kızıl Deniz açıklarında karadan karaya atılan bir füzeyi engellediklerini açıkladı.
İsrail ordusu, söz konusu iki olaya ilişkin askeri video görüntüleri paylaştı.
Yemen'deki Husiler, İsrail'in ablukayı sıkılaştırdığı Gazze Şeridi'ne bombardımanını artırması üzerine İsrail'e doğu insansız hava aracı ve füzelerle misilleme saldırısı düzenlediğini açıklamış ve görüntüleri paylaşmıştı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Haberi seans sonlarına doğru matriksten geçirtiyorlar ki daha etkili olsun.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
İsrail Başbakanı Netanyahu: "Gazze şehrinin kenar mahallelerine yaklaşıyoruz ve acı kayıplarımız var" -AA
BM raportörleri, Gazze'de soykırımı ve insani felaketi önlemek için ateşkes çağrısında bulundu. -AA
BM raportörleri: İsrail'in Cibaliye Mülteci Kampı'na yönelik hava saldırısı, uluslararası hukukun küstahça ihlalidir ve bir savaş suçudur. -AA
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 02-11-2023 saat: 19:37.
Bilanco yakinda, biraz kimildamasi lazim artik. Karar veremedim, pazartesiyi mi beklesem.
![]()
Olmayan yabanci cikisa devam etmis.
Yabancının hisseden çıkışı devam etti
Yurt dışı yerleşikler 27 Ekim haftasında hisse ve tahvilde net satıcı konumunda yer aldı.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yayımlanan verilere göre ilgili haftada yurt dışı yerleşiklerin hissede net satışı 68 milyon dolar oldu. Böylelikle hissede yabancı çıkışı serisi beşinci haftaya yükseldi.
Hayırlı Cumalar 666. Ben hala mevcut bağlı ortaklıkların sıfırdan kurulacak yeni bir bağlı ortaklığa bağlanması girişimine olumsuz bakıyorum. Matruşka türü böyle bir kurumsal organizasyon diğer ülkelerde bırak uygulamaya geçmeyi gündeme bile gelmiyor. Adamlar tam tersini yapıyorlar ve özellikle non-core yani ana faaliyetleri ile bağdaşmayan iştiraklerle bağlı ortaklıkları elden çıkarıyorlar. Bain & Co hatta bu konuda rapor bile hazırlamış, özetle tek cümlede şöyle diyor:
Banks are selling non-core assets and buying new capabilities to deliver their portfolio strategy faster, cheaper, and more effectively.
3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.
Avrupa:
UBS, Lloyds, Deutsche Bank and Royal Bank of Scotland have all plans to shrink non-core assets over the next few years.
Asya:
As part of a capital raising exercise, the finance ministry has advised state-owned banks to prepare a list of their non-core assets and look at disposing them at an opportune time.
3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.
Yer İmleri