Sayfa 46/176 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 1403 madde; 361 - 368 arası.

Konu: KPHOL Kapital Yatırım Holding

1. Son bilançoda 2020 -3 kphol tarafından ortaklardan alınarak enerji şirketine verilen para var.
    BIST ise 2019 12 ye göre karar verdi.
    Şimdi şirket yeni denetim raporuyla düzeltme için başvuruda bulunabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by carizma Yazıyı Oku
    Kısa zamanda tek çözüm Borsaya açık diğer grup şirketlerin kphol u devir alması.
    Küçük sermayeli bir şirket..borcu çok değilse olay çözülür..denetçi ödeme zorluğu çektiğini söylüyor..spk bedelliyi onaylamamış mi ona bakmak lazım

Borsada fırsatlar bitmez sen yeterki parayı bitirme

3.  Alıntı Originally Posted by carizma Yazıyı Oku
    Ortadoğu holding güvenilir. Mehmet Gür var. Ancak Holdingin ortakları arasında farklı görüşler var. Kimse para kaybetmek istemez. Birisi taşın altına elini koyarsa kurtulur.
    BIST yönetim kurulu resmi olarak önüne gelen dosyaya baktı. Oylama yapılmıştır.

Patronların sirketi kurtaracak gücü var. Bunu kphol için kullanmazlarsa zincirleme diğer şirketlerine de sıra gelir.
    İnşallah gözden çıkarılmamıştir.
    Engin gözden çıkarmış da olabilir..onun için şuan yine yeşil yatırım holding bünyesinde bulunan wowwo ve gyo ların satışı ile ilgileniyor..daha cokda wowwo halkı arzı için çalışmalar devam ediyor

4.  Alıntı Originally Posted by carizma Yazıyı Oku
    Ortadoğu holding güvenilir. Mehmet Gür var. Ancak Holdingin ortakları arasında farklı görüşler var. Kimse para kaybetmek istemez. Birisi taşın altına elini koyarsa kurtulur.
    BIST yönetim kurulu resmi olarak önüne gelen dosyaya baktı. Oylama yapılmıştır.

Patronların sirketi kurtaracak gücü var. Bunu kphol için kullanmazlarsa zincirleme diğer şirketlerine de sıra gelir.
    İnşallah gözden çıkarılmamıştir.
    Diğer şirketlerinde özellikle de yeşil yatırım holding de finansal olarak sorun yok.
    Hatta ciddi bedelsiz potansiyeli var ..

5. Her şey sirket ortakları na bağlı. Şayet enerji şirketleri ne ortak olunacaksa çözüm bulurlar. Zaten verilmiş olan alacağa karşılık ortaklık yaparlar. Borsaya döner. Gerekirse daha sonra bedelli yaparlar.

6. bedelli başvurusu yapıldı bizde onun için hisseye girdik. Gözaltından çıkacak diye girdik başımıza gelene bak. bedelli başvurusunun onaylanmaması gibi bir durum olur mu? Cimere şikayet ettim bi sonuç alabilirmiyim acaba

7. madem kottan atacaktınız neden başvuruyu kabul ettiniz git kardeşim durumunu düzelt gel ondan sonra başvuru yap demedi spk.

8. ben şahsen spk bedelli başvurusunu kabul etti diye girdim hisseye. Bu durum da mağdur edlmiş sayılmıyormuyuz acaba

Sayfa 46/176 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •