Sayfa 46/1002 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Yüksek istişare kurulu toplantısı sonrası açıklama : Yüksek İstişare Kurulu üyeleri, toplumun milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkelerine uygun yayınların önemine işaret ederek, televizyonda Türkçenin yanlış kullanımının önüne geçecek adımları ele almışlardır.

Sayın Cumhurbaşkanımız toplantıda, içinde bulunulan medya çağında kimi televizyon programlarının format itibarıyla batı mahreçli olduğuna ve içeriklerin küresel düzeyde belirlendiğine dikkati çekerek, bütün yayınlarda milli ve manevi değerler ile dil kullanımına hassasiyet gösterilmesinin gerekliliğine işaret etmiştir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bilim kurulu sonrasi yazılı açıklama :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sağlık Bakanı : 76 ilimizde toplam 41488 İngiltere , 9 ilimizde 61 Güney Afrika , 1 ilimizde california - newyork, 1 ilimizde de Brezilya mutantı tespit edilmiştir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,477
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı : 76 ilimizde toplam 41488 İngiltere , 9 ilimizde 61 Güney Afrika , 1 ilimizde california - newyork, 1 ilimizde de Brezilya mutantı tespit edilmiştir
    bu nedir yahu dünya turu gibi!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5. Yerli ve milli altay tankinin motor ve sanzimani icin güney koreli firmalarla anlaşma sağlanmış.
    Motor ve sanziman yurtdisindan gelecek...
    Yerli tank...milli de aynı zamanda...

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

6. [emoji2969]
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 46/1002 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •