Sayfa 462/1024 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Burada bazı forumdaşların yazıları heyecanla , önü arkası hesaplanmadan yazılan yazı türünden. Sanırım Ülke dışından yazıyorlar. Bu ülkede yaşayan kim olursa olsun bu şekilde - yıkılsın dünya - türü yazmaz. Zira aynı çarşı pazardan alışveriş yapıyoruz. Artan her kuruş hanemize fakirlik olarak yansıyor.
    Bir apartman düşünün; 20 daire sahibinden 10 tanesi binaya çok iyi bakalım, ömrü uzun olsun diyor. Diğer 10 tanesi ise - boşverin ya , ne para harcayacağız bakım onarım yapacağız, yıkılana kadar otururuz- diyor. Bu durumda iyi düşünenler kötü düşünenlere kızarak ''bunlar iflah olmaz, bırakalım bina yıkılsın da akıllansınlar '' der mi ? Dememeliler. Mücadele etmeliler. Çünkü ; o binada herkesin hakkı var. Yıkılan binanın altında kendisi de kalır.
    Yani ! Ne yapalım beton ekonomisine selam yola devam, eller havaya, 9 günlük tatillerde popo gezdirmeye devam mı diyelim ne yapalım valla billa ben bilemiyorum bilen açık seçik söylesin bizde öyle yapalım. Ama diyorlarsa siz Dolarları bozdurun bakın aynı gemideyiz batarsak hepimiz batarız o zaman hiç laf etmesinler herkes kendi yoluna der gittiği yere kadar gitsin deriz.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Burada bazı forumdaşların yazıları heyecanla , önü arkası hesaplanmadan yazılan yazı türünden. Sanırım Ülke dışından yazıyorlar. Bu ülkede yaşayan kim olursa olsun bu şekilde - yıkılsın dünya - türü yazmaz. Zira aynı çarşı pazardan alışveriş yapıyoruz. Artan her kuruş hanemize fakirlik olarak yansıyor.
    Bir apartman düşünün; 20 daire sahibinden 10 tanesi binaya çok iyi bakalım, ömrü uzun olsun diyor. Diğer 10 tanesi ise - boşverin ya , ne para harcayacağız bakım onarım yapacağız, yıkılana kadar otururuz- diyor. Bu durumda iyi düşünenler kötü düşünenlere kızarak ''bunlar iflah olmaz, bırakalım bina yıkılsın da akıllansınlar '' der mi ? Dememeliler. Mücadele etmeliler. Çünkü ; o binada herkesin hakkı var. Yıkılan binanın altında kendisi de kalır.
    bırak ya sanane bunlardan batmayı hakeden batacak,BETONCULAR komple batacak! idam gelecekmiş önce betonculara gelsin,milyonlarca betoncu ülkeyi yedi bitirdi. BETONUNUZ BATSIN HARAMZEDELER ! Çok yaşa TRUMP vur babam vurrrrr. IN GOD WE TRUST !

3. 800k 42 günlük mevduatın 27. gününde 400k vade bozdum 5000 lira zararı sineye çektim Pazar-Pazartesi-Salı kademeli dolara girdim. 3 günde 18.500 lira prim yaptı. 5000 zararı düşsem 13.500 lira artıdayım. Dolar TL ne zaman nereye gider kimse bilemez ama ben kafamda bir plan yaptım belirli seviyelerden belirli oranlarda girip belirli seviyelerden belirli oranlarda çıkıp %25-%75 arası riski dağıtacağım. Bir daha %100 mevduat mı tövbe. Bu yıl %100 mevduatta durmaktan yediğim 200-300bin liralık tokatın acısı öyle hemen çıkmaz ama artık gözüm açıldı bundan sonra daha doğru adımlar atmaya çalışacağım.

4. Arjantin Imf'den ödemeleri hızlandırmasını istedi
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. ÖSO üyesi Hasan Kinno: Türk lirasıyla maaş bir hafta zor yetiyor; bizim için maaşımızı Suriye pounduyla almak daha iyi

https://tr.sputniknews.com/amp/ortad...iz-hale-geldi/

6.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    800k 42 günlük mevduatın 27. gününde 400k vade bozdum 5000 lira zararı sineye çektim Pazar-Pazartesi-Salı kademeli dolara girdim. 3 günde 18.500 lira prim yaptı. 5000 zararı düşsem 13.500 lira artıdayım. Dolar TL ne zaman nereye gider kimse bilemez ama ben kafamda bir plan yaptım belirli seviyelerden belirli oranlarda girip belirli seviyelerden belirli oranlarda çıkıp %25-%75 arası riski dağıtacağım. Bir daha %100 mevduat mı tövbe. Bu yıl %100 mevduatta durmaktan yediğim 200-300bin liralık tokatın acısı öyle hemen çıkmaz ama artık gözüm açıldı bundan sonra daha doğru adımlar atmaya çalışacağım.
    Kazancınız daim olsun.

Ben de dolardan 5.7'den girip 6.48 civarı %100 çıkış yaptım, ancak geri giriş kısmet olmadı. [emoji17]

Hiçbir zaman eldeki bütün dolarlari bozdurmamak gerektiğini fark ettim. Hem sepet olacak hem de kademeli giriş-çıkış yapmak makul görünüyor.

Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    800k 42 günlük mevduatın 27. gününde 400k vade bozdum 5000 lira zararı sineye çektim Pazar-Pazartesi-Salı kademeli dolara girdim. 3 günde 18.500 lira prim yaptı. 5000 zararı düşsem 13.500 lira artıdayım. Dolar TL ne zaman nereye gider kimse bilemez ama ben kafamda bir plan yaptım belirli seviyelerden belirli oranlarda girip belirli seviyelerden belirli oranlarda çıkıp %25-%75 arası riski dağıtacağım. Bir daha %100 mevduat mı tövbe. Bu yıl %100 mevduatta durmaktan yediğim 200-300bin liralık tokatın acısı öyle hemen çıkmaz ama artık gözüm açıldı bundan sonra daha doğru adımlar atmaya çalışacağım.
    Tam da bu forumdaşın yazdıkları nedeniyle dolar artık düşemez.Genç arkadaşlar yaşamadıklarından bilmiyorlar.Onlar 2000 2014 arası inşaatın kral dönemlerinde yaşadıklarından emlağı hep ve daima artması gereken bir şey olarak görüyorlardı.Halbuki 90 lı yıllarda kimse emlağı sallamazdı,faiz ve kur elele devamlı artardı ,aynı şimdiki gibi.Bakmayın şimdiki hükümetin 1994 de çillerin yaptığı deneyin benzerini yapmaya çalışmasına,yakında tokatı yerler o faizler şok artışlar halinde artar,sonra bir müddet gene kur mutedil gider,sonra enflasyon azar,gene kur artar,geride kalan faizlerde bir dalga daha gelir falan.O sarmala girdik ,çıkmak çok zor,ve hatta bu iktidarın yaptıkları ile,ve dahi dünyanın gidişatı ile olay iyice açmaza gidiyor.Ben çok ama çok kötü günlerin geleceğini düşünüyorum.İnşallah yanılmışımdır.Ev yıkılması olayına gelince ,ya işler az bişi düzelsin 2 ay sonra bu hükümet kanal istanbul yapacağız önümüzü dış mihraklar kesemez demezse ben de bir şey bilmiyorum.Ev benzetmesi yapan arkadaş evin dibine dinamit koyan bu hükümetin icraatları için de iki kelam yazsa kendi adıma çok sevinirim )))))

TEB den bi dingil çıkmış illada dolarda kalacağım diyen müsterimiz yok diyor döviz hesaplarinı bir döjsene görelim

Sayfa 462/1024 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •