Sayfa 464/591 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1. Egser gerçekten ürettiğini satamıyor,bu yüzden üretimi kısıyorsa (İtalya ve İspanya gibi ülkelerdeki rakiplerinin sıkıntılı olduğu bir dönemde) yaklaşık aynı sektördeki Quagr daha büyük üretim ve hasılatlar yapıyorsa burada kafa karıştıran bir durum var (Quagr'nın fiyat hareketlerinde iyi bilanço beklendiği sonucunu çıkarıyorum) 2 ay önce Quagr'nın 7 TL üzerinde olan egser şu anda 23 TL gerisinde...Ah eşek kafam,bir değiştirmeye cesaret edemedim 2 kez fırsatım oldu...

2. Endeks yüzde 2,72 artı bizimki eksi ya sabır...

3. Şirketin sermayesi 75 milyon halka açıklığı %33,26 dolaşımdaki pay miktarı 24,9 milyon lot , fakat takasbankta 56,9 milyon lot hisse var bilen varmı bu 32 milyon lotun izahatını...

4.  Alıntı Originally Posted by ORTAK Yazıyı Oku
    Şirketin sermayesi 75 milyon halka açıklığı %33,26 dolaşımdaki pay miktarı 24,9 milyon lot , fakat takasbankta 56,9 milyon lot hisse var bilen varmı bu 32 milyon lotun izahatını...
    Sn.Ortak
    Hisseli harikalar KUMPANYASI ‘na hoşgeldin.
    Son düzenleme : Gogos; 08-11-2022 saat: 07:38.

5.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Sn.Ortak
    Hisseli harikalar KUMPANYASI ‘na hoşgeldin.
    Hoşbulduk Sn Gogos, şu takastaki fazla gözüken 32 milyon lotu çözebilirsem uzun vadeli portföyde ağırlığını artırıp toplama operasyonuna başlamayı düşünüyorum. geçen seneki KKM açıklamasında taban olduğunda bir miktar alıp koymuştum fakat diğer kağıtlara göre çok geride kaldı.Bu talep düşüşünden dolayı bazı hatların kapatılması benim gibi uzun vadeli yatırımcılar için bir fırsat oluşturuyor.Fakat şu 32 milyon lotu çözemedim..

6.  Alıntı Originally Posted by ORTAK Yazıyı Oku
    Hoşbulduk Sn Gogos, şu takastaki fazla gözüken 32 milyon lotu çözebilirsem uzun vadeli portföyde ağırlığını artırıp toplama operasyonuna başlamayı düşünüyorum. geçen seneki KKM açıklamasında taban olduğunda bir miktar alıp koymuştum fakat diğer kağıtlara göre çok geride kaldı.Bu talep düşüşünden dolayı bazı hatların kapatılması benim gibi uzun vadeli yatırımcılar için bir fırsat oluşturuyor.Fakat şu 32 milyon lotu çözemedim..
    Arama motoruna
    Patronunu
    Borsa spekülatörü
    yazarsan bazı haber ve söyleşiler çıkar.
    Veya…
    Bu topikte birkaç sayfa gerilerde sorunun cevabını bulabilirsin (sayfa 445 te sn. Snap’ın gönderisi)

Arama motoruna
    egeseramik nasrullah ayan adnan polat
    yazarak da epey şey çıkarabilirsin cevap bulman için.

7.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Arama motoruna
    Patronunu
    Borsa spekülatörü
    yazarsan bazı haber ve söyleşiler çıkar.
    Veya…
    Bu topikte birkaç sayfa gerilerde sorunun cevabını bulabilirsin (sayfa 445 te sn. Snap’ın gönderisi)

Arama motoruna
    egeseramik nasrullah ayan adnan polat
    yazarak da epey şey çıkarabilirsin cevap bulman için.
    Bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim.

8. Ben aldıkça alıyolar ya mal kıymete bindi yada gel gel yapıyorlar, adamlar burayıdamı takip ediyorlar okadar ince hesap yapıyolarsa vay halimize..

Sayfa 464/591 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •