Sayfa 466/1000 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Mevduat Cafe

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Doların çok düşük olması tercih edilmiyor mevcut durumda faiz düşük olsun isteniyor ama. Faiz düşük olursa neler olur tahmin etmek gerekiyor sadece
    Ne olsun ustad
    Haramzede azalir 😃😃😃

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ne olsun ustad
    Haramzede azalir 😃😃😃
    Görelim bakalım ne azalacak

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ne olsun ustad
    Haramzede azalir ������
    amip gibi nufusu artan + arz talep oranı dengesiz ve fakir ülkelerde enflasyon yüksektir..faizi de yüksek olacak..

Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    amip gibi nufusu artan + arz talep oranı dengesiz ve fakir ülkelerde enflasyon yüksektir..faizi de yüksek olacak..
    Ustad 18 yilin 16 yilinda enflasyon hep tek haneydi. Dolar yillarca stabil kaldi

Ha diyeceksinizki onlar yalan veri bilmem ne
    Ben yatirimci olarak tabelaya bakarim...eylulde tek hane deseler aksini ispat edebiliyormusunuz hayir...syg

Bugunku aciklanan torbayla olayin faizden ziyade yedek akçe olduğu ortaya çıktı, kafamdan faiz düşürme ihtimali silindi.

Gelmişken siftah yapar bence reise selam yola devam mesaji verir .

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bende kısmî duyma kaybı var ama görmede sıkıntı başlamıştır yaş itibariyle
    işin esprisini anladınız umarım üstadım takılıyorum

Saygılar

8. Öz kaynak ve üretim dinamiklerimiz kısıtlı olan bir ülkemiyiz? İyi yönetim, doğru ve düzgün destek yatırım programları ile genç ve eğitimli bir nüfus ile daha zengin bir ulus olabilirmiyiz?
    TR nin aç olduğu enerji ihtiyacı için ufukta beliren Doğu Akdeniz petrolü için hakkımızı alırız kimseye pabuç bırakmayacağız politikası izlermiyiz? Kafamda deli sorular...
    Ufukta her an patlak verebilecek kritik problemler...
    Neyseki TR ye geri dönünce ilk dikkatimi çeken şey terör probleminin azalması oldu, ama her ne hikmetse en ileri giden şey de gerek milli gerek ithal silahlanma bütçesinin zirve yapması...askeri arge projeleri tıkır tıkır gitmiş...iha larımız kendini aşmış silahlı modellere geçmiş bile.
    Şu meşhur yerli otomobil, baba yiğit çıksın projelerin akıbeti ne oldu? Bakındım biraz akıbeti belli değil...bence acil şekilde piyasada yerli üretim sedan ve hafif ticari araçlarımız olmalı...
    Bu arada çiftçilik yapan dayım, iyice batmış..iflas etmiş.Ne mısır ne buğday ekmeye parası yok. 300 dönüm tarlaya başkası ortak olmuş yer fıstığı ektirmiş. Ne çıkarsa bahtıma deyip Ağustosu bekliyor. Şu an fiyatlar iyi, Kendisine söylemedim ama bu ay veya gelecek ay ithalat yapılır... Ankara kulislerindeki komisyoncular 3-5 gemi getirip yurda sokar ve fıstık fiyatları kendini zor kurtarır....Malesef çifçimizin durumu bu...

Sayfa 466/1000 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •