Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 467/789 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon
Arama sonucu : 6421 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar

son bir kaç sayfadaki yazışmalar son derece seviyeli ve faydalı bir ortam oluşturmuş umarım bundan böylede bu devem ettirilir,belki içinizde en az borsa bilgisi olan olabilirim ancak içinizde borsayı günlük canlı olarak en iyi takip edenlerden birisi olduğumu söyleyebilirim.

burada herbirinizin yazdıklarında doğruluk payları var ancak benim çıkarımlarımıda dikkate alırsanız daha farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz ki buda hepimize fayda sağlar diye düşünüyorum,

bazı durumları açıklayabilmek için ister istemez sektörü olmayan kağıtlardan örnek vermek durumunda kalabilinir ve bu bazende hissemi pazarlıyor diye yanlış anlaşılmalarada neden olabilir .
    şimdi tamda böyle seyreden bir yazı olacak baştan belirteyim ,hisselerin hemen hemen hepsi sahiplidir maalesef biz yatırımcılar küçük ve orta farketmez sövsekde övsekte pek bir sonuç elde edemeyiz bu kesin yıllar bunu nakış gibi beynime kazımıştır örnek vermek gerekirse EGEEN kağıt karına göre ölü hatta leş fiyatında ama 11 yıldır baskıyla duruduruyorlar buna küçük yatırımcı her gün svüp duruyor ancak durum değişmiyor yine KOCHL 2,5 milyer sermaye 2020 /3 aylık karı 3,5 milyar kağıt 17,50 oysa yılbaşında bile kağıt 20 liranın üzerindeydi örnekler çoğaltılabilinir size daha taze dün izlediğim ACSEL deki bir kaç posisyonu hatırlatmakta fayda var sanırım canlı izlediğim için görebilme şansım oldu belki bazılarınızda gördünüz ,kağıt iki üç defa yukarı yönlü atak yapmak istedi ancak üç seferdede önüne 27-28-29 bin lotlar koyarak takozla durdurdular ,yani demem oki spek kendi hareketinden başka şekilden hoşlanmıyor ne bizim övmemizden nede sövmemizden ve anladığım kadarıyla yeterincede toplayamamış o yüzden süründürüyor oysa kağıdın bir çok olumlu yanı var yukarı gitmesi için son söz sabreden buradan ekmek yer yoksa kızmakla öfkelenmekle kendimize zarar veririz ,spek şimdi emin olun eğer bu yazıyı okuduysa bana bile kızmıştır:)
    Evet sayın Horasanlı dediklerinize aynen katılıyorum,hatta bazen takozu tek seferde 90,100K ile koyduğuna da şahit oldum,bugüne kadar şansı yaver gitti ama birisi çıkıp o takozu elinden aldığında ne yapacak çok merak ediyorum :)

Burdaki yazıları okuyorsa ne yapması gerektiğini de az çok kavramıştır inşallah.İşin güzel tarafı şu ki,temeli beğenmeyenler bile kağıdı almış bekliyor :) bizde bu kararlılık olduktan sonra ekmek de yeriz bakarsın bi de pasta verir onu da yeriz:)

2. Borsada haber yakaladınmı beklemesini bilmek lazım örnek BFREN geçen yıl 142 lirayken bu gün gün içinde 805 lirayı gördü , yine RTALB bende 1,55 kuruştan almıştım 2,70 ten sattım kağıt 52,60 ı gördü yani sabır, sabır yoksa bunlar insanı diri diri kabire koyarlar

3. degerli ortaklar..?
    bundan 4 yıl önce bir hisseyi inceledim iştirakleri ve getirisi çok iyi olan bir şirket ..
    devamlı alım yaptım bayagı yüklüce ve nedenlerinide hissenette paylaştım ..
    patron ve spek birtürlü hisseyi götürmedi burdaki yazıları birebir takip ediyorlar bilgili ve bilgiye dayalı paylaşım yapanları dikate alıp onlar hisseden kopmadan hisseyide uçurmuyorlar: bir anı olarak yazıyorum..
    bahsedilen hisseden artık sıkılıp geçtigimiz ay %35 kar ile sattım ve bunuda topikte paylaştım bunun akabinde şimdi %125 pirim yaptı ..?
    burdada çok iyi takip eden ve nedenlerini sıralayan arkadaşlar var..
    burasıda spek ve adamları tarafından tekip edildigini düşünüyorum ..
    genç biri degilim yaş berkemal ..
    bol şanslar
    ZIR-DELİ Y.T.D

4. burayı okudukları kesinde burda yazmasakta

patron istediğinde mkk dan kayıt alabiliyor kimde kaç lot var isim isim biliyorlar

napalım burda yazmayalımda mkk kayıtlarını nasıl sildireceğiz

en güzeli spek efendi gel güzel güzel orta yolda buluşalım pazarlık sünnettir söyle bir rakam :)

5.  Alıntı Originally Posted by ank_gfb_06 Yazıyı Oku
    burayı okudukları kesinde burda yazmasakta

patron istediğinde mkk dan kayıt alabiliyor kimde kaç lot var isim isim biliyorlar

napalım burda yazmayalımda mkk kayıtlarını nasıl sildireceğiz

en güzeli spek efendi gel güzel güzel orta yolda buluşalım pazarlık sünnettir söyle bir rakam :)
    onu bizde biliyoruz : senin pskolojik durumun nasıl onu gözlemleniyor bıktınmı sıkıldınmı gibi ..
    bu gibi konuları tartışmak istemiyorum :ben bir fikir beyan ettim o kadar..
    hisse şuan bile %200 pirimli biraz dinlensin biraz dökülmeler biraz sıklaştırma sonrası daha sonra..
    bol şanslar
    ZIR-DELİ Y.T.D

6.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    onu bizde biliyoruz : senin pskolojik durumun nasıl onu gözlemleniyor bıktınmı sıkıldınmı gibi ..
    bu gibi konuları tartışmak istemiyorum :ben bir fikir beyan ettim o kadar..
    hisse şuan bile %200 pirimli biraz dinlensin biraz dökülmeler biraz sıklaştırma sonrası daha sonra..
    bol şanslar
    pandemideki düşüşü hesaplıyorsunda öncesini niye düşünmüyorsun düşmeden zaten 8 tl idi bana göre %20 primli

dün 9.60 gördü bugün düne göre 40 kademe kardamıyız şimdi o hesap öyle değil işte

bizim hiç bıkma gibi bir derdimiz yok aksine ilave ediyoruz her düşüşte

flama var yukarı kırdı diye gelenler düşünsün

7.  Alıntı Originally Posted by ank_gfb_06 Yazıyı Oku
    pandemideki düşüşü hesaplıyorsunda öncesini niye düşünmüyorsun düşmeden zaten 8 tl idi bana göre %20 primli

dün 9.60 gördü bugün düne göre 40 kademe kardamıyız şimdi o hesap öyle değil işte

bizim hiç bıkma gibi bir derdimiz yok aksine ilave ediyoruz her düşüşte

flama var yukarı kırdı diye gelenler düşünsün
    ya kardeşim yalınız bu hisse düşmediki ..nerden gelip nerden düştügünü gayet iyi biliyorum ..nerden okursan oku ..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

8.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    degerli ortaklar..?
    bundan 4 yıl önce bir hisseyi inceledim iştirakleri ve getirisi çok iyi olan bir şirket ..
    devamlı alım yaptım bayagı yüklüce ve nedenlerinide hissenette paylaştım ..
    patron ve spek birtürlü hisseyi götürmedi burdaki yazıları birebir takip ediyorlar bilgili ve bilgiye dayalı paylaşım yapanları dikate alıp onlar hisseden kopmadan hisseyide uçurmuyorlar: bir anı olarak yazıyorum..
    bahsedilen hisseden artık sıkılıp geçtigimiz ay %35 kar ile sattım ve bunuda topikte paylaştım bunun akabinde şimdi %125 pirim yaptı ..?
    burdada çok iyi takip eden ve nedenlerini sıralayan arkadaşlar var..
    burasıda spek ve adamları tarafından tekip edildigini düşünüyorum ..
    genç biri degilim yaş berkemal ..
    bol şanslar
    Sayın suzer,
    Bilinçli bir baskı olduğu bariz,şuan bile 50K lotu koymuş bekliyor ki satalım:) ama ben şahsen seviniyorum bu duruma,öyle 3 günde sıkılıp vermek yerine düştükçe alırım,hatta diyorum keşke şimdi 5 liraya düşürse de daha çok alsak,ama onu da yapmıyor..olan sabırsız yatırımcıya oluyor..
    Başka bir topicte tanıdığım kenan tufan beyin(kentuf) youtube kanalında her kuşun eti yenmez başlıklı bir videosu var, onu izleyin derim,güzel bir hikaye :)

Sayfa 467/789 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •