Sayin Murathanouz evet haklisiniz ama benim belirtmek istedigim spk nin tutarsiz kararlari.ayen i incelemenizi rica ederim,cemasa verilen ceza agir ve diger hisselere gore adil degildir.
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
Sayin Murathanouz evet haklisiniz ama benim belirtmek istedigim spk nin tutarsiz kararlari.ayen i incelemenizi rica ederim,cemasa verilen ceza agir ve diger hisselere gore adil degildir.
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
Bu ülkede SPK yı denetleyen bir kurum olmadiği sürece SPK nın verdiği kararlar daha çok basımızı ağrıtır olay cemas degil arkadaslar yarn öbürgün baska bir sirketn hissesinide alabilirsnz tutarsz ve adil olmayan kararlar bu ülkenn nekadar geri kalms bir ülke oldugunu ve maalesef kucük yatrmci olarak pamuk ipligine bagli oldugumuzu gösteriyor
Bakin yine %5 eksi acti tamda soylemek istedgm dun buydu 1 ileri 3 geri operasyon bitti mali yiktilar hee 1 ileri 3 geri yapmasnn taktigide su dysürrken yani eski fiyatlari olan diplere getrrcekler ya 1.50 1 lira indirrkende satim dikkat cekim daha cok dusürim hep bunu yapmslar 2 sene toplarlar 1.50 1 lira arasndan 2 sene sonra yine hareket gelir
tam bir kumar masası .... kısada çokta kazanırsın az da ama nihayetinde masayı oyunu oynayan değil oynatan toplar.... daha bunun beli doğrulmaz... ytd
SPK nın aldığı karar doğru bir karar. BRUT takas, manipülasyona, sanal işlemlere büyük miktarda engel teşkil ediyor. SPK nın kararına kızan arkadaşları anlamıyorum. Bu karar ile artık gerçek yatırımcı alabilecek ve satabilecek. Zaten CEMAS hala ucuz ise, bu sartlarda yükselmesi de kolaylaşır, günlükçüler işlem yapamaz, sadece hesabında parası olan işlem yapar yani yükünüz hafifledi. Ama derdiniz neden SPK manipülasyon yapılma ortamını yok etti ise size diyecek bir lafım yok. Çiftlikbanka para kaptırıp ağlayanlarla aynı durumdasınız. Çünkü manipülasyona ortak olup para kazanayım derken kaybedenler klübü üyesi olursunuz. Bu hisseyi buraya taşıyanların mutlaka bir planları vardır, karşı tarafın elini ve planını öğrenmeye calışın sonucta poker masasındasınız. SPK ya kızmayın, zira haklı bir karar.
YTD
eğer brüt takas 6 ay yapmasa 2 ay olsa bu seviyelere inmezdi maden manüplasyon yapanları yakaladın onlara ver ceza 2 yıl.5 yıl borsadan uzaklaştırneden brüt takas veya 6 ay eger brüt takas olmasa sadece onlara ceza verse belki ky %10,20,30 zara ile cıkardı ama şimdi %60 sonra manüplasyonu engelledi önümüzdeki haftadan itibaren düştüğü yere cıkarsa ne olacak mal adamların elinde bakın ozgyo ya flapa beyaza aynı olaylar oradada oldu zarara giren kim? spk orada ky korudu öyle mi?
Yer İmleri