Sayfa 468/1032 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Trump ve ekibinin asıl hedefi AB...Ve son günlerde Avrupa iştirakli Türk bankaları ile ilgili servis ettirilen haberler de tamamen bilinçli...Olay sadece Türkiye'den bakılacak boyutu çoktan aşmış vaziyette, bunu görmek lazım...Borç düzeyleri en sıkıntılı ülkelerden patır patır açıklamalar gelmesi de tesadüf değil...Avrupa'da faizler 1,5-2 puan civarı arttığı anda en az 4 ülke o gün tuş...Yoksa kimin s..nde Türkiye ...
    Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, “ABD’nin Rusya, Türkiye ve Çin’e karşı ambargo planının hedefinde Avrupa var. İran ambargosu ise hedefin direkt Almanya olduğunu kanıtlıyor. Avrupa bir araya gelmeli ve Amerikan diktasına karşı eylem kararı almalı. Doların uluslararası bankalardaki transferine karşı yeni bir Euro sistemi geliştirmeli” dedi.

Benden 20 gün sonra demiş...Bunların hepsi tın tın...Bizim Çavuşoğlu mu ?... Ben olsam dakka tutmam, direkmen şut !...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Gecmis olsun. Ortak de daha guzel. Borsada ihtiyacim olan paradan simdiye kadar hicbir sefer kazanamadim. Beyin cok fazla hata yapmaya sebep oluyor bu durumda. Zevkine sevdigimizden ugrasiyoruz, o yuzden iyi kazaniyoruz.

3. Valla fellik fellik Borsa Baba & Dede gibisine bir türbe var mı ona bakıyom son günlerde...Gidicem dua edecem biraz...Bilen özelden göndersin adresi abi bi zahmet...Başka türlü olmayacak yoksa...Felaket bir nasipsizlik var üzerimde...Kurşun döktüreyim diyorum, de onu yapan da kalmadı memlekette chp sayesinde...Ulen bu chp varya...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

4.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Bu arada dip not olaraktan şuraya yerleştireyin, 93.500 geçilirse 102 bin civarı cepte olur...Sonra abi demedin bilmem nettin demeyin...Merkel'le yakınlaşmak demek AB'den eksi faizli paraların akın etmesi demek...Aha bu da sebebini soranlara...
    Direnç bölgelerindeki bu tip geri çekilmeler teknik olarak normal...92 bin civarı normal, aşağısı düşen trende dönüş...

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Felaket bir nasipsizlik var üzerimde...
    Nasil yani? %3-3-3 yapti iste o zamandan beri, temettu de birakti. Nemalanamadin mi ki?

6. ABD yönetiminin şu anki durumunu yıkılmış (SSCB) ve yeniden 'yapılandırılmış' bir ülkenin ilk başbakanı ve sonrasında başkanı olarak görev yapan Yetsin'in çılgınlık dönemlerine benzeten yorumlar var sosyal medyada...Sonrasında ABD'nin başına tıpkı Putin gibi daha soğukkanlı ve itidalli bir görünüm veren Senatör Tom Cotton'u getiriyorlar...

Bence Trump bilinçli olarak seçilmiş bir lider...Ve bir misyonu yerine getirmek üzere görevlendirildi...Son tahlilde kendisi de bir işadamı ve kesinlikle ortaya çıkacak pastadan pay alması konusunda anlaştı bu güçlerle...Yeltsin öldüğünde tam bir zavallıydı Trump ve Putin'in varlığına bakaraktan...

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Nasil yani? %3-3-3 yapti iste o zamandan beri, temettu de birakti. Nemalanamadin mi ki?
    Konu HALKB değil, başka bir kağıt...Sadece 2 saatle 1 yıllık emekli maaşımı kaçırdım yaw….Benim satmamı bekliyormuş derlerya acemi borsacılar...Aynen öyle bir durum...

Aceminin tekiyim abi, okuyun geçin o bakımdan...

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Konu HALKB değil, başka bir kağıt...Sadece 2 saatle 1 yıllık emekli maaşımı kaçırdım yaw….Benim satmamı bekliyormuş derlerya acemi borsacılar...Aynen öyle bir durum...

Aceminin tekiyim abi, okuyun geçin o bakımdan...

Bir hissem vardi, senelerce topladim. Meblag buyuk. Guzel bir karla 5'ten satacagim. 7 ortalama ile ciktim satislari 3 aya yayarak. Elimdekileri bitirdim, namussuz her gun %3 artiyor. 2 haftada 10 oldu. Sinirim bozuldu, derinlik ekranindan cikardim gormeyeyim diye.

Her yer kirmizi iken hisse listemden bir yesil gordum. Oymus, %4 artmis 14 olmus. Ordan da cikardan.

2 hafta sonra lanet olasini en cok yukselenlerde gordum 3 gun. 20.

4. gun yukselenlerin ekranini da kapattim ismini gormeyeyim duymayayim diye!

Bu olaylar 1 ay icerisinde gerceklesiyor ve yeni. Kac olduguna bakmaya korkuyorum! Her ne kadar disiplinli olsan da, ben o kadar kazandim diyemiyorsun. Lanet olsun, o kadar daha kazanabilirdim diyorsun. Insan psikolojisi. Borsanin %80'inin ozeti.

---
    Yukardakinin devami. Gecenlerde gordum durumunu 4.80 iken. Sattigim ortalama okla isaretli.

Sayfa 468/1032 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •