Sayfa 469/682 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Fazla yok 20-25 bin lot 2.70 ortalama alım için 2 altını bekliyorum bir 20 bin lot daha alırım 1.70 lerden yeter. Çünkü bedelli çıkarsa bide ona para verecez .6 ay unutucaz bu ******** kağıdı . Yapacak başka şey yok .

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence sende lot yoktur,ya açığa basıyorsun ya da hissede olumsuz hava yaratmaya çalışan birilerinin maaşlı çalışanısın,elinde lot olan adam aşağıyı beklese bile kendi yatırım yaptığı hisseyi forumunda kötülemez...
    Bu tip forumdaşlara karşı şüphe ile bakın arkadaşlar...
    Şirketin web sitesiyle alay edip sonra da 2.70'ten 54 milyar yatırıp hissesini aldığına inanmıyorum...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

2. Bugün ne olmuş, 4.700.000 işlem, hepsi boş. İş, gedik filip topçevirmiş. Plip 700 bin işlem yapmış akşamki durumu -5000, en çok alan 80 bin, satan 50 bin hepsi hikaye. Günlük trade bile yaptırmıyor. 100 bin borsada boş algülüm vergülüm. Bu hafta bence hiç işlem olmadı. Yarın da böyle geçer. Bayramdan sonra artık.

3.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Bugün ne olmuş, 4.700.000 işlem, hepsi boş. İş, gedik filip topçevirmiş. Plip 700 bin işlem yapmış akşamki durumu -5000, en çok alan 80 bin, satan 50 bin hepsi hikaye. Günlük trade bile yaptırmıyor. 100 bin borsada boş algülüm vergülüm. Bu hafta bence hiç işlem olmadı. Yarın da böyle geçer. Bayramdan sonra artık.
    yatırım şirketleriyle anlaşmalı 17 milyon lotu bir gün de dağıttı, bas aktör iş yatırım, işlem hacmi yuksek evet senin dediğin gibi iyi tespit ettin sende alan satan kendileri, arada giren olursa verip ertesi gün aşağı çekip elinde kalmasını sağlıyorlar. Bedelliye kadar millete verip hisseyi daha sonra beklendiği gibi çok aşağılara çekebilirler ,gorunende o bu tablodan.

4. Bayrama muhtemelen 2.21 / 2.22 araliginda girer . haftaya uygun bir zamanda dana nin mi ayi nin mi yoksa boga nin mi
    Kuyrugu kopar ...

Kuyruksuz kalir ...

5.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Bence sende lot yoktur,ya açığa basıyorsun ya da hissede olumsuz hava yaratmaya çalışan birilerinin maaşlı çalışanısın,elinde lot olan adam aşağıyı beklese bile kendi yatırım yaptığı hisseyi forumunda kötülemez...
    Bu tip forumdaşlara karşı şüphe ile bakın arkadaşlar...
    Şirketin web sitesiyle alay edip sonra da 2.70'ten 54 milyar yatırıp hissesini aldığına inanmıyorum...
    Valla bende inanamıyorum kendime genelde varant oynarım günlük ama biraz oruç kafası ile girdim. Yapacak bir şey yok. Benimki kötüleme değil arkadaş şirket harbiden cacık kumar kağıdı olduğunu bu borsada 3-5 yıl geçirmiş herkes bilir. Ben zararda olduğum için millete alın çıkar mı buradan diyeyim. Çıksaydı 3-4 den tepki gelirdi. Bunun amacı eski olduğu gibi dibine kadar malı dağıtmak. İnsanlara uyanık olun diyorum sadece.

6.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    yatırım şirketleriyle anlaşmalı 17 milyon lotu bir gün de dağıttı, bas aktör iş yatırım, işlem hacmi yuksek evet senin dediğin gibi iyi tespit ettin sende alan satan kendileri, arada giren olursa verip ertesi gün aşağı çekip elinde kalmasını sağlıyorlar. Bedelliye kadar millete verip hisseyi daha sonra beklendiği gibi çok aşağılara çekebilirler ,gorunende o bu tablodan.
    Senin dediğine göre hisseyi 1.80 lere getirip herkes zarardan olduğu için cikamiycak kuzu kuzu hisse başına 1 TL oduycez oylemi

7.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    Ancak, ben düşüş beklemiyorum. 2 altına gelirse yanılmış olurum. Kimse de bana güvenip almaz sanırım. Almasın zaten benim elinde var. Ayrıca forumda da üç bel kişi kaldı. Ağlama duvarı durumu yok, çıkan çıktı. Kaldırırsa veririm 3 üzerine, kaldırmazsa bedelli de olursa bedelliye girerim acelem yok. Borsa parasının 10 luk payımla buradayım.

8.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Bugün ne olmuş, 4.700.000 işlem, hepsi boş. İş, gedik filip topçevirmiş. Plip 700 bin işlem yapmış akşamki durumu -5000, en çok alan 80 bin, satan 50 bin hepsi hikaye. Günlük trade bile yaptırmıyor. 100 bin borsada boş algülüm vergülüm. Bu hafta bence hiç işlem olmadı. Yarın da böyle geçer. Bayramdan sonra artık.
    Aynen zaten bu hissede 10 milyon islem olması saçma şu an. Yani alan da satanda kendisi olsa olsa 1 -2 milyonu gerçek işlem . Neyse en azından hacıme bakıp atlayanlarda oluyor bir şekilde trene onlarda biniyor.

Sayfa 469/682 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •