Originally Posted by
Taciment
Arkadaşlar 2010 yıllarında bu kağıda bulaştım, 0,70,0,80 cıvariyken epey taşıdım 100000lot cıvarıydı mevcut hissem, iflas eder korkusuyla 70000lotu ralli öncesi sattım, 30000lotla ralliye katıldım, allah bereket versin ekmek yedirdi, 4 cıvarı vedalaştım ama ister istemez formu takip ediyordum yok 10olacak, yok 20 olacak acabalar oldu yalan yok, 4cıvarında al satlar hep zarar, sonra dedim uzak kalıyım başka kagıtlara takıldım, baktım 2 olmuş biraz alıyım dedim, 1olmuş aldım, 0,70olmuş aldım, 0,60 0,50 0,40 0,30 hep aldım maliyet 0,53 nur topu gibi 110000lotum oldu bekle bekle 027,028 hep aynı, bari dedim bu nosolsa duruyor başka kagıt alıyım satıyım sonra dönerim 0,23 0,26arası sattım hepsini, ve yükseliş başladı bir yerlerime inme inecekti süreçte tek tesellim zararda olan arkadaşlar bir şekilde kendini kurtaracak olması, forum kaynıyor çok bilen arkadaşlar yine yazıyor yine ciziyor 2yetmez, 3,4olsun, sonrasında 099dönüş forum yine ağlama duvarı, yine cenge giydirmeler, yine mahsuna giydirmeler, niye satmış mahsun lafa bak, mahsunu maho adıyla yazdığı yazıları biliyorum bende ısınamadım kendisine ama konu başka yok davayı geri çekmiş yok bilmem ne , cenk söyle böyle, şu an esemden zarar ettiysek emin olunki kendi basiretsizliğimizden zarar ettik hala bazı arkadaşlar maliyet 4diyor bu bana inandırıcı gelmiyor, yok dava açalım yok böyle yapalım dejarz merkezine çeviriyorlar forumu, ben genel kurula gidersem söyle dicem böyle dicemler var son anda işleri çıkıyor gidilmiyor ne hikmetse. Cenk istiyorsa 2liradan aşağı alamazlar bendenler var birde 048borsadan alır seninki kurucu hisse değil sıradan bir hisse. Arkadaşlar ben bu treni kaçırdım ciddi zararla sayfayı kapadım ama esem bana biraz daha bekleseymişim zararımı çıkarıp 50000tl gibi para kazandıracakmış ama nasip değilmiş,kalan arkadaşlarda empati yapsınlar bilsinler tek suçlu yönetim değil.
Yer İmleri