Sayfa 471/630 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by kepezmesut Yazıyı Oku
    Bana bırak sen o işi Keskin ali izin verirse..1 paket sigara parası 1 lot dedik. Daha 2 dal parasında işlem görüyoruz..Bir ara mynet te en çok takip edilenler sırasında Aselsan dan sonra geliyorduk. Bizim gibi sürekli takip etmeyenler , geçenlerde 1.95-2 li fiyattan işlem görüyordu. Sanırım Şimdi yanlışmı gördük 1.4 den işlem görüyor. Teyid amaçlı bakıyorlar sanırım. Yok böyle bir düşüş. % 1300 üzerinde prim olan kağıtlar bile bu şekilde çuvallamadı.
    Keoez mesut el at ditcektim sen atmışssın zaten😀

2.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Keoez mesut el at ditcektim sen atmışssın zaten��
    Aynen , 9 aylıkda da bir film döndü, şimdi artık mızrak iyice çuvaldan çıkdı dışarı , ucu ya bize , yada onlara.. 12 aylıkda.. Ha şunuda söyleyim ben rahatlasınlar diye 530.000 lotu verdim taa ne zaman. Bu kalanlarda acelem yok, 7 sene bekledim bir 7 sene daha beklerim, o zamana huso rahmetli olur (Allah ın izniyle ) , inşallah şirketin önünde helvasını yeriz... Daha sonrada mangal yapmaya gideriz ekmek yemeden çıkmak yok.

3.  Alıntı Originally Posted by kepezmesut Yazıyı Oku
    06 Eylül 2016, 14:12 Haber eski ama hala geçerlilik süresi devam ediyor. deyuslar bu sözünde dursa bari. Şu ana kadar bir icrat görmedik.

Emek Elektrik tarafından KAP'a yapılan açıklamada, şirket hisselerinde 3 yıl geçerli olmak üzere geri alım yapacağını bildirdi.

Şirketten gelen açıklama şöyle;

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.07.2016 ve 25.07.2016 tarihli duyuruları ile halka açık şirketlere kendi hisselerini geri alımda tanınan kolaylığı değerlendiren Yönetim Kurulumuzca, Şirketimizin ve ülkemiz ekonomisinin geleceğine dair güvenin yatırımcı kamuoyuna mümkün olduğunca somut bir şekilde sunulması ve olası spekülatif hareketler sonucunda yatırımcıların uğraması muhtemel zararların önüne geçilebilmesi amaçlarıyla aşağıdaki kararların alınmasına karar verilmiştir.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.07.2016 ve 25.07.2016 tarihli duyuruları kapsamında yatırımcılar açısından oluşması muhtemel zararların önlenmesi amacıyla Genel Kurul onayına gerek kalmaksızın gerek görülen hallerde şirketimize ait payların geri alım işlemlerinin yapılabilmesine,

Geri alım işlemlerindeki yetkinin konuya ilişkin olarak alınacak ikinci bir yönetim kurulu veya genel kurul kararı olmaz ise üç yıl için geçerli olmasına,

Geri alım işlemlerinde her bir adet pay için ödenebilecek azami bedelin 2 TL olmasına ve bu tutarın altındaki her fiyattan pay alınabilmesine,

Geri alım işlemleri için ayrılacak azami fon tutarının 5 milyon TL olmasına, bu kapsamda alınabilecek pay sayısının 5 milyon adet olarak belirlenmesine,

Geri alım işlemlerinde şirket varlıklarının veya nakit akımlarından sağlanan gelirlerin kullanılabilmesine,

Geri alım işlemlerini yapmak üzere Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Ece ARABUL GÜNEL'e yetki verilmesine,
    Biz şu anda bu şirketin % 78 ortağıyız. Bizim adımıza hem açıklama yapıyor. 3 sene içinde hisse toplayacam diye, hemde bizim paramızla onu bile yapmıyor. Kim ki bu yaa.. Ana ortaklık payları düşmüş % 22 lere .. bizden çok borusu ötüyor. Bunun bile hesabı sorulması lazım.

4. Sahte yabancı payları ne durumda ? aynımı?

5.  Alıntı Originally Posted by kepezmesut Yazıyı Oku
    Sahte yabancı payları ne durumda ? aynımı?
    % 2,97 city kalan bu

6.  Alıntı Originally Posted by Kushim Yazıyı Oku
    % 2,97 city kalan bu
    Bugün yatırım finansman 100bin lot civarı alım yapnış. Bu alımda yabancı alımı olabilir.

7. Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

8. 5 milyon TL ye 5 milyon hisse alacak ve 2 TL birim fiyatı geçmeyecek.hisse 1 TL ye gerileyecekki ,dediğini alabilsin.Çırpınışlar ,satışlar bundan.Adam anırıyor.Bu fiyat olmazsa olmaz diye.Enayilik bizlerde...

Sayfa 471/630 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •