Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Herkes biliyor kaptanın yalan söylediğini,
Herkes biliyor
Geminin su aldığını..!!!!!!!!
zarların hileli olduğunu...!!!!!!
Bilmek istemeyen sadece bidonlar.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Eylülden itibaren ekonomi büyük ihtimal duracak ti dostum kurda ki yukselisten dolayı benim sektörde hiçbir sıkıntı yoktu 2 haftadır bizde de işler durdu bizde duran iş her yerde durur ...büyüme eksi çıkınca cari açık çakilacakti..doların sabit takılma hatta düşme ihtimali vardı o aylarda ama yok işte ...dolar dussun istenmiyor bu açık 46 milyar TL teşvik açıkladılar yine duracak ekonomiyi hızlandırmak için. valla ilginç bitaraftan yap öbür taraftan boz hesabi...
Beni arayan ve görüştüğüm MT lere dün guvenmedigim küçük bir bankadan 200 k çektim başka küçüğe taşıdım 1 hafta içinde 100 baz artırma planımız var dedi MT ararim seni dedi onlar herşeyi biliyor bilmemezlikten geliyor ...onların planı varsa ya kendileri artıracak ya da MB artırım bekliyorlar demektir
Beyler,
forumdaşlar,
arkadaşlar
SOsyal medya da Umut SARI takma nikcli birini tanıyormusunuz...
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Sonunda bunu da gördük
5 yıllık tahvil
2 yıllığı geçti....
TAHVİL
Son Değişim (BPS) Yüzde Güncelleme
10 YILLIK TAHVİL 19,86 0,19 0,97 13:08:50
5 YILLIK TAHVİL 22,24 0,38 1,74 13:08:59
2 YILLIK TAHVİL 21,86 -0,15 -0,15 13:04:30
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Yer İmleri