Sayfa 472/1078 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    Gününüz güzel geçsin; işiniz rast gitsin.

Borsamız tarafından , payları Kolektif Yatırım Ürünleri ve Yapılandırılmış Ürünler
    Pazarı'nda işlem gören Egeli & Co Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.
    (Şirket, Egeli Tarım) ile ilgili olarak daha önce 22/02/2016 tarihinde KAP'ta
    yayımlanan Borsamız duyurusu ile Kotasyon Yönergesi'nin aynı bendi kapsamında
    finansal durumunu güçlendirecek önlemler alması konusunda uyarılan Şirketin,
    finansman sıkıntısına düştüğünü gösterir derecede vadesi geçmiş finansal ve kamu
    borçları bulunması nedenleriyle, Şirketin ve finansal yatırımlarının faaliyetleri ve
    finansal durumu da dikkate alınarak, Kotasyon Yönergesi'nin 35. maddesinin
    birinci fıkrasının (d) bendi kapsamında Yakın İzleme Pazarı'na alınmasına karar
    verilmiştir.

Bu çerçevede Şirket paylarının işlem sırası 05/06/2018 tarihinde kapalı kalacak
    ve Şirket payları 06/06/2018 tarihinde Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye
    başlayacaktır.
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Gününüz güzel geçsin; işiniz rast gitsin.

Borsamız tarafından , payları Kolektif Yatırım Ürünleri ve Yapılandırılmış Ürünler
    Pazarı'nda işlem gören Egeli & Co Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.
    (Şirket, Egeli Tarım) ile ilgili olarak daha önce 22/02/2016 tarihinde KAP'ta
    yayımlanan Borsamız duyurusu ile Kotasyon Yönergesi'nin aynı bendi kapsamında
    finansal durumunu güçlendirecek önlemler alması konusunda uyarılan Şirketin,
    finansman sıkıntısına düştüğünü gösterir derecede vadesi geçmiş finansal ve kamu
    borçları bulunması nedenleriyle, Şirketin ve finansal yatırımlarının faaliyetleri ve
    finansal durumu da dikkate alınarak, Kotasyon Yönergesi'nin 35. maddesinin
    birinci fıkrasının (d) bendi kapsamında Yakın İzleme Pazarı'na alınmasına karar
    verilmiştir.

Bu çerçevede Şirket paylarının işlem sırası 05/06/2018 tarihinde kapalı kalacak
    ve Şirket payları 06/06/2018 tarihinde Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye
    başlayacaktır.
    Teşekkürler Üstadım...

Sizin de gününüz güzel geçsin...

Gereği yapılacaktır...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Hayırlı İftarlar...

Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel Tablolar da güncellenmiştir...

Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

4. Ellerinize sağlık Sn. T/A,

Hayırlı akşamlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Ellerinize sağlık Sn. T/A,

Hayırlı akşamlar
    Hayırlı akşamlar...

Hayırlı İftarlar...

Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel Tablolar da güncellenmiştir...

Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

7. Iyi akşamlar teşekkürler sn T/A

Alıntı Originally Posted by hayat2000 Yazıyı Oku
    Iyi akşamlar teşekkürler sn T/A
    İyi akşamlar...

Sayfa 472/1078 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •