Sayfa 473/489 İlkİlk ... 373423463471472473474475483 ... SonSon
Arama sonucu : 3910 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sn kepetto paylaÃ…ŸÃ„±mlarda yazı karekteriniz okunmuyor. Ytd
    Evet bende farkettim ayarlarla ilgili olsa gerek ben normal yazıyorum ama yansıma farklı oluyor. Turkce karakterleri yansıtmıyor sanırım. Nasıl duzelecegını bilen varsa paylasabışÄ±rmı

SM-A556E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Bugün epey bir geride kaldı. Elektrik ve doğalgaz zammini kullandılar sanyilerin bazısında sanırım. Yarın önce 36.32 akabinde 36.64 üstü nefes alma girişimi olursa iyi olur, 3 lü dip oluşumu da mevcut günlükte. Ama olursa alması var işte. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Herkes memnun halinden anlaÅŸılan ses cıkmıyor

Selam
    Bagirmaktan ses kalmadi . Suyun iki yakasinda da tuttular beni

Karakter konusu Tapatalk ile alakali buyuk ihtimalle.

4. Bağırmayacak gibi değil hocam, 1 yılda dolar bazda 1,5 den 1 usd lere geldik. Altın daki kaybı dusunmek bile istemiyorum..adı yatırım oluyor. Sokayım böyle yatırıma

5. 90 yıllık deneyim, 24 bini aşkın çalışan, dört kıtada 14 ülkeye yayılan üretim faaliyetleri ve 150 ülkeyi aşan satış ağımız ve tüm ekosistemimizin gelişimini destekleyen kapsayıcı yaklaşımımızla gelişim yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Diye yazmışlar sitede. Amerikan ya satış yapıyormusun, yeni tarifeler avantaj getirdimi, planınız nedir, 3-5 bilgilendirmeniz bizi. Bak cemas 5 gundur tavan gidiyor Amerika daki durum nedeniyle . Sizde atın bir bilgilendirme amk

6. Dot laleleri,Gene yaptılar yapacaklarını

7. Sizi gidi dötü büzüşeŞİŞELER sizi.

8. Karanlık odada yukarı bastılar. Amerikan borsalarının hareketi dolayosoylamı oldu bilemedim. Yarın bizde coşarmıyoz gorecegız

Sayfa 473/489 İlkİlk ... 373423463471472473474475483 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •