Sayfa 474/1002 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Temmuz ortasından itibaren düşün hocam. Ondan sonra tümüyle değişti fon her anlamda. Bambaşka bir stratejiye döndü. Tcd'nin rakibi olmak için yola çıktı.
    Üstadım, IIS’ye de bir göz gezdirin derim. Serbest fon fakat hesap açılışında ve alımda kolaylık sağlıyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    grafikte bakınca belli oluyor parabolik yükselme olmuş ... fonun sitrajisini değiştirdiği bilgisini nasıl edindiniz ? bu bulguya fön şirketi ile görüşerek mi vakıf oldunuz yoksa kap.org.tr deki yayınlanan portföy şeylerinden mi ?
    Görüşmüştüm bir dönem o fonu da önerirken söylemişlerdi.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. Arkadaşlar ne derece faydalı olur bilemiyorum,
    hisse fonlarda aylık ,3 aylık,6 aylık ,yıllık ve 3 yıllık en fazla kazandıranların beş katagoridede öne çıkanları tespit ettim ,aşağıdaki fonlar dereceye girmiş oldular:
    AAV
    AFT
    FPH
    GMR
    MAC
    MPS
    ST1
    TKF
    TTE
    YDI
    ZPE

4.  Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ne derece faydalı olur bilemiyorum,
    hisse fonlarda aylık ,3 aylık,6 aylık ,yıllık ve 3 yıllık en fazla kazandıranların beş katagoridede öne çıkanları tespit ettim ,aşağıdaki fonlar dereceye girmiş oldular:
    AAV
    AFT
    FPH
    GMR
    MAC
    MPS
    ST1
    TKF
    TTE
    YDI
    ZPE
    AFT yabancı hisse fonu olduğundan dolar getirisini de göz önünde bulundurmakta fayda var

5. Banka bazlı hisse fon almak yerine, 5.10'dan halkbank uzun pay kontrat girdim epey 6 lira hedefli 1-2 aylık . Umarım cortlamam Margin sınırı 4.65
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6. Piyasalar kan gölü, ons da düşüyor Almanya napmış öyle, fena düzeltiyor

7. AFV için kötü bir gün.

Avrupa'da bazı bankaların İran/Rusya yaptırımlarını ihlal ettiğine dair deliller sizinca hareket başladı.

Bize de yansımış gibi.

Eger TR de bankacılık ucuz diyorsanız. Avrupa'ya da bakın

8.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Piyasalar kan gölü, ons da düşüyor Almanya napmış öyle, fena düzeltiyor
    bir de doların durumu var ki hepsinden ayrı bir dert bence. hafta sonu Haluk Canberk'in değerlendirmelerini dinledim. iktisat teorilerine ters ve dünyada eşi benzeri olmayan bir politika yürütüldüğünü ve doğal olarak ta her geçen gün başarısızlığın arttığını söylüyor. eskiden bir gecede devalüğasyon olur millet önüne bakardı. şimdilerde özellikle son üç dört yıldır her gün devalüğasyon oluyor. merkeze güven koskoca bir sıfır, şeffaflık yok. arkadan sağdan soldan faiz artırarak sözüm ona durumu idare ettiğini sanıyor. yakında 8'i görmeye aday doların acısını hepimiz çekeceğiz. şirketler insanlar herkes borçlu ve doların artışı, bunları katmerliyor. kendimi hızla şarampole sürülen bir arabanın içinde gibi hissediyorum. Allah şahidimdir, siyaset yapmak için yazmıyorum. çoluk çocuğumuzun geleceğinin, umutlarının dolar ateşiyle yanmasına üzülüyorum. borsa bu gün düşer yarın çıkar ama her geçen gün uçuşunu seyretmek zorunda kaldığımız doların şu hali hepimizi yakar. hadi biz, elimizden bir şey gelmediğinden seyretmekle yetiniyoruz da devletimizin değerli büyükleri ve ekonomi otoritesi ne yapıyor anlamıyorum. üzülmemek elde değil ya.

Sayfa 474/1002 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •