Sayfa 475/1006 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    shortör lehine böyle bir olası elmas formasyon var spot u-100 .. 15 dk .. çalışır çalışmaz bilemem .. umarım çalışmaz ytd..
    bu arada hulk .. all time high a yaklaştı (all time high : 20.24)... ama tabiki TL bazlıda ..ytd.. ) neyse ben çıkıyorum size bol kazanç/şans.. ytd..

elmas çalışti hedefede geldi.. nizami.. aleyhime olanlar çalışır zaten.. çalışmasa şaşardım.. ytd.

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2. bu arada elmas formasyon tepe formasyonudur .. hedef vardır fakat .. hedefe gelnimesi formasyonun işaret ettiği yönde hareketin sonlandığı anlamına gelmeyebilir ... tıpkı obo tobo vs gibi .. ytd .. kısmet ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3. nerde millet
    palayı tırtıklayan kalmadı mı
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    bu arada elmas formasyon tepe formasyonudur .. hedef vardır fakat .. hedefe gelnimesi formasyonun işaret ettiği yönde hareketin sonlandığı anlamına gelmeyebilir ... tıpkı obo tobo vs gibi .. ytd .. kısmet ..
    tebrikler..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5. bir iki haber atalım topik yükselsin adamlar daha yeni satın aldılar forumu bilançolar zayıf
    FORMASYON AVCISI 53

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    elmas çalışti hedefede geldi.. nizami.. aleyhime olanlar çalışır zaten.. çalışmasa şaşardım.. ytd.

elmas mikemmel çalışmış ) eline sağlık SEL üstad.

tamda x100 10 bine denk gelmiş.

endeks 10 bin altı üstü.. ben buna bakarım.. aşşağısında çokta ısrar etmemek lazımbence longda.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    nerde millet
    palayı tırtıklayan kalmadı mı
    herkes tırrıklamış... palada para kalmamış.

son kalan parayıda faize yatırmış deyorlar palayı

şimdi millet tuttuğnu tırtıklıyor

8. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Matriks Haber
    @MatriksHaber
    Kremlin: BRICS ortak para birimi planı yok
    -Kremlin Sözcüsü Dmirty Peskov, BRICS'in ortak bir para birimi benimsemeyi planlamadığını söyledi
    -Bir basın toplantısında konuşan Peskov, "BRICS üçüncü ülkelerde ortak yatırımlara olanak sağlayacak yeni ortak yatırım platformları oluşturmaktan bahsediyor" açıklamasında bulundu
    ÖS 1:19 · 31 Oca 2025
    ·
    3.812
    Görüntüleme

Trump bunlara ağanın pokunun üzerine pok olmaz dedi cezası %100 tarife gelir deyince hepsi döt attı.
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 475/1006 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •