Sayfa 48/205 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 1635 madde; 377 - 384 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

Fitch, denizbank ve bağlı ortaklıklarını görünümünü 'pozitif'e yükseltti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Hadi bakalım Ayıklasınlar Pirinçin taşını...Yavrum kasa sen İŞ sin işinide biliyorsun...YTD

3. Bas bas biraz daha suyunu da cıkar cılkına da cıkar biz bekleriz ...YTD

4. fitch not yukselitoyor endeks 101 den 105 e geliyor bu hala dusuyor bende hergun 3.50-3.90 aralıgına 15 000 lot alım giriyorum madem yukarı gitmiyor asagıya devre kesici bekliyorum bir anda bakmısın 50 kademe inmis icbc 3.40 den %80 yukseldi sadece 5 gunde birde buna bak 5.46 dan baslattıgı dususe hala doymadı hergun yazamya devam sonucta grafigin icine ettiler grafige gore 3.40 lar hedef
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

5.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    fitch not yukselitoyor endeks 101 den 105 e geliyor bu hala dusuyor bende hergun 3.50-3.90 aralıgına 15 000 lot alım giriyorum madem yukarı gitmiyor asagıya devre kesici bekliyorum bir anda bakmısın 50 kademe inmis icbc 3.40 den %80 yukseldi sadece 5 gunde birde buna bak 5.46 dan baslattıgı dususe hala doymadı hergun yazamya devam sonucta grafigin icine ettiler grafige gore 3.40 lar hedef
    taven usta ,,,,1-2 gündür satışlar durdu gibi ,,, stabile döndü,,ne dersin ? sanki endekse de bağlı olmak üzere yukarı bi hareket bekliyorum ama ??? ne dersin ????

ytd

6. satıslar durmadı durmus gibi yapıyor alıcı bulamayınca pazartesi dusmeye devam eder merak etme adamların kafasında bir fiyat var oraya cekecekler hicir olumluluk ise yaramadı benim tahminim 3.40 lar

7. icbc gibi kucucuk bir anka 10 gunde %110 yukseliyor 3.40 lardan 7.15 oluyor buna bakınca 5.46 dan %23 dusuyor ..denizbank icbc nin kac katı ve alt tarafı sadece halka acık kısmı 0.14 yahu 5 milyon lot hisse var dolasımda ....galip ozturk icbc yi tek basına tasıdı ....denizi ise spkler elbirligi ile dusurmeye devam ediyor daha da dusecek gibi neden cunku bi galip ozturk degilller onun tırnagı kadar bile paraları yok culsuzlar ..galip ozturk bi gelse bu hisseyi komple 5 milyon lotuda alır 10 liraya tasır .

8. 4,10 olmuş yaa ,,, bugün 3,99 kapatır ))) ağam eğleniirr biizmle ))) speğin klasik hadi bebeğim lap dance yapalım ayakları ,,,

ytd

Sayfa 48/205 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •