Sayfa 48/309 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 377 - 384 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Kiler gmyo değerinin 5 te 1 ine işlem görüyor.pd si 0.20 ne demek bu halk gmyo 0.30 PD si.yani kiler değeri 5 TL ama borsada 1 TL den işlem görüyor
    .gözaltında değil.dusinki anel yapı 500 milyon değerli telekoma 180 düşüyor.telekom 0.40 TL den işlem görüyor.yahu anel yapı 500 milyonda olsa hisse fiyatı artmaz bunu kafaya sokamayacak kadar anlamiyomusunuz borsada gerçekten 5/1 değerinde 10 larca. Şirket var.patronu beklicek herkes bunun farkında bir kaç kişi hariç.ah o faturlarda dinleseydiniz beyefendiyi ikna ederdikte Nuh diyo .sakalimiz yokki ne hallere düşürdünüz insanlari

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yapıyı 500 milyon gostersin mahkeme markaları 100 milyon patron ayak sürerse hisse gene 50 kuruş.ne olacak kim girecek imtiyaz la güç onda.copluk onun.verusayi kavineyi yabancıları tokatlamiş.sonra markaları SPK tekrar degerlendir dedi Rıdvan istemedi geri verdi.farzet 100 milyon dedi markaya mahkeme.ridvana yada anel elektriğe zorlami satacaklar.adam 500 bin verdi.fazlasini vermem diyor açık arttırmada anel markasını kim ne yapsın.10 bin TL vercenmi.3 yıldır boş işler mudurlugu her kes bıktı.ridvani beklicez insAllah 1.60 1.70 dedi 0.91 kuruş dedi çok kişiyi yaktı.eger durustse gereğini yapar insanları bu bataklıktan çıkarır değilse ne gelir elimizden Allah'a havale ederiz ancak.biz kimseye al da demiyoz satda ama bir sürü hisse 5 te 1 değerinde işlem görürken insanlara hayalde satmiyoz.bu hisse 1 ay sonra patron birine satiyom derse 2 TL de olur.20 yıl ayak surterse Burdada kalır .bunu kimse bilemez .ama yarın patron adım atarsa çok kişi çıkar ben yaptım diye böle bir tahtaya döndü burası.herkes nasibini yer isteyen alır isteyen satar benim lafimla alış satış yapan sallaktir maldır.hisse 60 kurusken bana mal sattiriyon diyordu bazıları hisse 38 kuruş buyrun alın isteyen 100 binlerce lot.

3.  Alıntı Originally Posted by babasultan_1234 Yazıyı Oku
    Patron insafa gelene kadar 36/40 arası gider gelir.10 milyon kar yazsaydida aynı olacaktı ne farkı var.patron engeli oldukça patronun bir kaç yatırımcıya kafa yormasi oldukça bu hisse böle.kimi bina diyo kimi marka diyo öle öle 2 yıl devirdik.3. yıla giriyoz.ne oldu hisse hep düştü.hicbir malı olmasaydı patron iyi niyetli olsaydı hisse 3 TL olurdu .şunu öğrendim bir şirkete yatırım yapacaksan ilk patrona bakacan nedir ne değildir.kimisi bina şu kadar diyor bu diyor.3 ayrı yöntemle bina değeri hakkında edindiğim izlenimi size aktarayim.piyasada degerlemeler bu şekilde yapılıyor.1/gelir yaklaşımına göre .25 yıl aldi geçen yeşil gmyo.biz 20 yil alalim 20X4 milyon euro=80 milyon Euro yani TL ye cevirirsek 500 milyon TL.bu günkü değerle.
    2. Yöntemimiz maliyet esasına göre.burda inşaat yapım maliyeti rezidanslarda 2 bin TL alırsak.66500X2000=133 milyon TL.buna arsayı ilave etcez.ortalama 20 bintlX9000 M2=180 milyon arsa maliyeti toplam maliyet esasına göre180milyon+ 133 milyon=310 milyon TL yapar.bana göre arsası binadan bile değerli.buralarda bu kadar büyük arsa nereden bulacan.sanayide yıkık dükkanların M2 sini şu olacak bu olacak diyerek 15000 ile 30000 arası satıyorlar.10 ile 50 M2 yerler.bunlara arsa gözü ile bakcan.hadi topla 9000 M2 bakalım.nerdeeee
    3.yontemimiz piyasa koşullarına göre= şimdi sahibinden com yada hürriyet emlakta anel yapı binası karşısı rezidanslar M2 olarak 10000 TL den satılıyor.sifir .anel yapıyı kat kat satsak kullanılabilir alan 22500 M2 .yani merdiven boşluğu asansörü satamayiz bahçeyi otoparkı yada.satilanlarda işyeri olarak satılıyor .burasi akıllı diyorlar hadi 12000 diyelim M2 sine açin bakın nette dolu .22500X 12000tl desek= 270 milyon emsal karşılaştırma yöntemine göre.ortalamasi ne oluyor .1080/3= 360 milyon TL cikardim ben ortalama bina değerini.bence bu.360-120 = 240 milyon borçsuz değer.240X47.5%=114 milyon TL/50 =2.20 TL .gmyo şirketleri PD sinin yarısından aziyla işlem goruyor.anel telekom normallde gymyo olsa 80 kuruştu .yani normal sartlarda bu belirsizlikte patron faktörüde varken bu fiyatlar normal gibi.burada uçuk kacik yazılar oluyor..cok araştırdım sonuç ortalama buralar.tabi patron sadece piyasa satış yöntemiyle alırsa M2 9000 TL den 22500 M2 onların dediği gibi çıkar.

sende burdasın bende bügüne kadar dediklerim oldu birleşme olmaz dedim olmadı ceza yer dedim yedi şimdi diyorum ki onlar düşünsün ben rahatım bu son yazım forumda aklı ermeyenlere laf anlatmakdan bıkdım ..insanları satırmak için ellerinden geleni yaptılar satanlar satsın biz almaya devam fesih davası oyle özel uzlaşma falan filan kimse beklemesin ben kafamı taktıgım her şeyi yaptım .5 yıl deginiz çabuk geçer ama bist faliyetsiz bu şirketi burda ne kadar tutacak izleyin görün marka degeri bişe degilde teknosa 300 milyon marka degerim diyor özkaynak artıdayım diyor ...kimse çocuk degil isteyen alır isteyen satar bana özelden kimse yazmasın söverim artık ytd zamanı geldiginde iki cümle yazarım ytd

4. 5 ayrı fiyat dedin son 1 aylık dedik.verusa pusuda tahtada dedin yok anel elektrikten alacak dedin verusanin ismi geçsin kellemizi keseriz dedik.1/1 dedin 5/1 degisim dedik .son 1 yıllık birleşme fiyatları açıklandığı anda dedin bilançolar hazırlandığı anda dedik.kur farkı olmaz kar dedin 3 ay anlattık.o dedin bu dedin.spk soruşturma açtı birleşmeler iptal dedik nerede soruşturma dedin.simdi marka diyon herkes şahit olsun markalar için defterde 100 milyon gösterilir reelde 500 bin etmez.bimeks batarsa 100 milyon dolarlık markayı görcez.cok salladiniz buralarda çok kişinin ahini aldınız eski yazılarınızı okursaniz ve öteki uçacak kaçacak diyenler hisse 38 kurussssss hicmi sıkılmadiniz kaç kişinin canini yaktiniz ben dahil kaç kişinin ahini aldiniz.yarin patron insafa gelse adım atsa ben yaptırdım diceniz olacağı o.hala burda aynı şeylere yok marka yok bina.yahu faizler yüzde 25 olmuş normal hisseler 5/1 fiyatında. Sen hala tassak geçer gibi marka bina her kes burda şahit biliyor zaten kimin ne oldununu bıktı insanlar.yarin şirket adım atsa ben yaptırdım olcak.şimdide kottan atılacak diyon bu şirket neden kottan atilsin sen attiramazsin bunu ama Rıdvan anında attırır.hep sakat kağıtları buluyon Allah'tan verdiğin uçacak dediğin atpet i almadım.hadi Özkaynak artida atpet hissedarı ne alacak tahta gitti.bi insanlara zarar vermeyin ya.kottan gitcekmis daha iyiymiş.biz bu bataklıktan nasıl kurtulcaz diye dusunyoz adamlar taşak geçiyor kar aciklicak marka şu kadar kottan attircaz.yok bina 1 milyar.yahu normal pazardakiler PD olarak 0.20 de işlem görüyor.bu PD si 0.75 şu an.47 kuruştan isteyen varsa vereyim lotlarimi.keşke birleşme onaylansaydi yaa.burda tassak geçiyorlar birde.ytd değildir.herkes kendi bacağından asılır.

Son düzenleme : babasultan_1234; 10-11-2018 saat: 00:50.

5.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    kagıtdan insanları uzak tutmak için her türlü pislik yapılıyor ..her ödedigi taksit cebinden gidiyor ...faliyete geçerse belki yırtar .ama cebden para koymadan faliyete geçemez faliyete geçe bilse oda istiyor ama çıkış yolu yok nerde birleşme dışında b palnını vardı c planı ben söylüyorum size plan ne olmalı 95 paya ulaşmak istiyorsan kagıtı 15 tl götürürsen belki ama herkes satar mı onu bilmem .yüzde 50 payınız var capital ile yurt dışı kaynaklı cukkaladınız lotları geriye kalan ky ve diger kısmına dagıtılmış vertu işlemlerin hepsi özel emir ile oldu planlı programlı birleşme tezgahı tutmadı ..bu saatden sonra planınız yok her ödedin borç cebinden gidiyor onuda geç bilir kişitayin edilecek tek tek sayılıp ölçülecek .ben bugüne kadar ne dedimde çıkmadı birleşme olmaz dedim olmadı 91 mevzuata uymaz dedim olmadı ceza yiyeceksiniz diye bir yıl önce yazdım siz hala pür neşe birleşme olacak diye beklediniz.neden moralleriniz düşmüşdü .hani dalaga geçiyordunuz 9 şubatda keyfiniz yerinde idi .ama son kurulda moraller sıfırdı ..biz bu tahtayı çizmek yerine her gün az az alım yapıyoruz .ytd
    Bu ne ya seneryolara bak.adam okuyorsa guluyodur burayı.

6. https://www.campaigntr.com/turkiyeni...asi-aciklandi/ şeker piliç marka değeri 18 milyon dolarmiş 6 yıl önce yani şu an 100 milyon TL şirketin komple tesisi 9 milyon TL ye garanti bankasında kaldı alıcı olmadığından .kaç dönüm yer kesimhane.hani markayı varmı 10 bin TL ye alan.ridvan neden markaları geri iade etti.spk bu değerleme mümkün değil yeni değerleme yap deyince.cunku 3 milyon vermek istemedi normalde 3 milyon çıkardı verusaturk markaları peki SPK neden yüzde 7.5 geri ver demedi çünkü Rıdvan kollaniyor.

7. 1 o yapı 1.200 milyon
    2 marka degeri 33 marka 120 milyon anele bile anelte ait
    3 o binaya bilir kiişi gidecdek
    4 marka degerine bilir kişi bakcak
    5 ben boşuna kürek çekmem
    6 faliyete geçmesin istemiyorum.işime yaramaz
    7faliyetde olmadıgına onlar yanıp tutuşor
    8 hakimin kesecegi parmak acımaz .
    9 bizden bir lot alamaz
    10 kotdan giderse dava açmayanlarda dava açmak zorunda kalcak
    11 bu tahtada pasta büyük bunu zman göstercek geçen kurulda cem bey 3 civarı alın dedigime senin dedigini düşündüm ama ortak çok nasıl yapcaz dedi .95 pay için kolay birleşme için.
    12 ben sıgır çobanıyım sizin gibi inekleri ve sıgırları çok güttüm .sizin güttünüz keçi kadar benim çoban öpmüşlügüm var
    13 yatrım degildir aripa 1 mg hap kullanan şizofren yusuf saçmasıdır .alan satan beni ırgalamaz.

8. Düşüncelerde inat ve şiddet, aptallığın en açık belirtileridir. ytd

Sayfa 48/309 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •