Sayfa 48/1024 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    tl dansöz gibi kıvırıyor diyecektim ama tl'ye laf yok, kıvırsa kıvırsa dolar kıvırıyordur...
    TL demek Türkiye'deki istihdam demek, çalışanların maaşları ve emekleri demek. Hastaların gerek duydukları ilaçların zamanında temini demek. Yeni doğan bebeklerin düzgün beslenebilmesi demek. Yaşlıların hastanelerde ölüme terk edilmeden düzgün şartlarda bakılabilmesi demek.Genç çiftlerin evlenip yuva kurabilmeleri demek. Evet TL kıvırıyor. Ama kimse TL'nin kıvırdığını dile getirmek istemiyor. Herkes dolar kıvırıyor diyor. TL demek Türkiye demek.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Biz borçlanma kardeşim! dedikçe "Adamlar bize güveniyor veriyor size ne!" diye
    pıskıranlar şimdi adamlar "Güvenmiyorum vermiyorum" deyince yine bize pıskırıyor,
    ilginç.....

3.  Alıntı Originally Posted by tohmanhuseyin Yazıyı Oku
    Mevcut yatırımlara devlet kredi vermedi sadece şirketlerin bulduğu mevcut kredilerine devlet garantisi verdi.Yapılan ve yapılmakta olan hastahaneler ihtiyaca binayen yürütülen projeler ve ödenekleri belli bunun ekonomik duruma bi etkisinin olacağını düşünmüyorum.Kanal İstanbul adı üzerinde bi proje enine boyuna planlama süreci devam ediyor. İnşAllah devletimizin çıkarları bunun yapılmasını gerektiriyorsa ve argümanları ortaya konup gelir gider tarafı hesap edilir hayata geçirilir.

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sussam gönül razı değil konuşsam nafile.

Abdülselam Özatak
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

TÜRKİYE CDS 541,27 % 23,80

Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum.İlerleyen zaman diliminde ben Eurobonda kademeli alım planlıyorum....Kupon faizi en iyi olan hangi vadeli eurobond daha mantıklı??

5.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Şu söylemlere kanan varmıdır acaba?
    Adamlar bugün işini gördürecek,ABD ile iş bitince,gene sana/bana "terörist" diyecekler
    Ama bana yutturamazlar
    Ben kül yutmam...

saygılar/başarılar
    Eğer bu ülkeyi sevmek, ülkenin çıkarlarını herşeyden üstün görmek ülkemiz üzerine oynanan oyunlara dur demek teröristlikse o zaman hepimiz teröristiz yani birbirimizden farkımız yok.Saygılar

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    TÜRKİYE CDS 541,27 % 23,80

Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum.İlerleyen zaman diliminde ben Eurobonda kademeli alım planlıyorum....Kupon faizi en iyi olan hangi vadeli eurobond daha mantıklı??
    Eurobon getirileri sadece kupon faizine göre değil, eurobond fiyatı , kupon faizi ve vergisel pozisyonun bileşkesi ile oluşan nihai getiriye göre fiyatlanıyor. O nedenle detaylı hesaplamaları eurobond başlığından incelemenizi öneririm.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by tohmanhuseyin Yazıyı Oku
    Mevcut yatırımlara devlet kredi vermedi sadece şirketlerin bulduğu mevcut kredilerine devlet garantisi verdi.Yapılan ve yapılmakta olan hastahaneler ihtiyaca binayen yürütülen projeler ve ödenekleri belli bunun ekonomik duruma bi etkisinin olacağını düşünmüyorum.Kanal İstanbul adı üzerinde bi proje enine boyuna planlama süreci devam ediyor. İnşAllah devletimizin çıkarları bunun yapılmasını gerektiriyorsa ve argümanları ortaya konup gelir gider tarafı hesap edilir hayata geçirilir.

İhtiyaç mı osmangazi köprüsünden ,üçüncü köprüden falan geçiş garanti verilen miktardan çok daha az.Ardaki farkı 25 yıl boyuınca ödeyeceğiz.Demek ki ihyiyaç yokmuş,olsa millet geçerdi.Kanal istanbul hala yapılsın diyorsanız ,ayrı dünyalardayız demektir.Neyse amerika ile aramız düzelir de bizim paramızın düşüşü durmaz .O zaman ne diyeceğiz ne diyeceksiniz bilmiyorum .Hadi hayırlısı diyelim geçelim.

8. Hayatında gelip bu başlığa yazmamış hatta belki bu başlığı bile okumamış olanlar buraya ayar vermeye geliyor..
    tuhaf gerçekten
    herkes kendi işine baksın..

Sayfa 48/1024 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •