Sayfa 48/735 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 377 - 384 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. 😂😂😂😂

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Mavi 46 tl vakko....???

Alıntı Originally Posted by keremc Yazıyı Oku
    Mavi 46 tl vakko....???

Borsadan anlamadığınız verdiğiniz bu örnekten çok net anlaşılıyor, kusura bakmayın

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Borsadan anlamadığınız verdiğiniz bu örnekten çok net anlaşılıyor, kusura bakmayın

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam bu arkadas gazcı.gorevi gaz vermek.arac lpg isinede bakimyomu bilmiyirum)))))

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Satın o zaman madem 1.40 a gelecek diyorlar.😁😁

6.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Hocam. Hisseanaliz.com diye bir sitede bir grafik atan yorum yapmis vakko formunda .satis isinin hemen hemen belli oldugunu hisse basi 1.40 TL den anlasmaya varildigi duyumunu yazmis.bakarmisiniz oraya.boyle bir sey olabilirmi.ayrica siz balnacodan anliyosuniz ölüsü kac lira yapar bu sirketin

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Daha sattığın malları yerine koyamadım galiba! Nitekim asıl tam gaz anti propagandaya devam eden bizzat sensin, "cingöz Recai" karakterli yüzdeoncu seni

Her neyse, eğer böyle astı astarı olmayan dedikodularla hareket edecek olursak vay bizim halimize. Ama anlaşılan sen bu dedikodulardan çok fena bir şekilde etkileniyorsun. O halde; önce aşağıdaki linki tıkla ve "konig kaya" adlı yorumcunun ta 3 ay önce yaptığı yorumu oku ve daha sonra bu hisse neden çok kısa sayılabilecek bir sürede 1 TL'li fiyatlardan buraya geldi diye düşün ve iki dedikodudan hangisinin daha makul olabileceğine sen karar ver. Bu arada ben ikisine de inanmıyorum.

https://m.tr.investing.com/equities/...til-commentary

Son olarak; eğer sağlam bir yerden teyid etmemişsem ben böyle kerameti kendinden menkul dedikodulara asla itibar etmem ama galiba sen referans olarak verdiğin bu sitedeki haberin doğruluğuna inanıyorsun. O halde hiç durma sevgili kardeşim sürekli dile getirdiğin negatif bakış açısının gereğini yap ve en kısa sürede olay mahallini terk et oldu mu?

Yatırım tavsiyesi değildir ama bir miktar şaka ile karışık Sadri Alışık durumu olduğu kesindir.
    Son düzenleme : Burutay; 24-08-2017 saat: 23:29.

7.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Daha sattığın malları yerine koyamadım galiba! Nitekim asıl tam gaz anti propagandaya devam eden bizzat sensin, "cingöz Recai" karakterli yüzdeoncu seni

Her neyse, eğer böyle astı astarı olmayan dedikodularla hareket edecek olursak vay bizim halimize. Ama anlaşılan sen bu dedkodulardan çok fena şekilde etkileniyorsun. O halde; önce aşağıdaki linki tıkla ve "konig kaya" adlı yorumcunun ta 3 ay önce yaptığı yorumu oku ve daha sonra bu hisse neden çok kısa sayılabilecek bir sürede 1 TL'li fiyatlardan buraya geldi diye düşün ve iki dedikodudan hangisinin daha makul olabileceğine en karar ver. Bu arada ben ikisine de inanmıyorum.

https://m.tr.investing.com/equities/...til-commentary

Son olarak; eğer sağlam bir yerden teyid etmemişsem ben böyle kerameti kendinden menkul dedikodulara asla itibar etmem ama galiba sen referans olarak verdiğin bu sitedeki haberin doğruluğuna inanıyorsun. O halde hiç durma sevgili kardeşim sürekli dile getirdiğin negatif bakış açısının gereğini yap ve en kısa sürede olay mahallini terk et oldu mu?

Yatırım tavsiyesi değildir ama bir miktar şaka ile karışık Sadri Alışık durumu olduğu kesindir.
    hocam konig kayaya baktım.ben kafadan metro hissesiyle ilgilenen onla tiyo veren bir adamın lafına sözüne hayatta bakmam.tamamen ya kumarbazdır yada spektir.tabi sizinde ilgilenmediğinizi biliyorum.gerci hisseanaliz.comda ki arkadası ve yazılarınıda hiç bilmiyorum ama orda pek hisse pazarlanmaz.genelde takas ve grafik var.mynetfinans olsa orası akbaba spek ve kafasız ky yeri.

8. Mavi 46 vakko 3 diye bir mantık çok yanlış bir mantık. Ayrıca yüzdeoncu kardeşim gerçekten bu bahsettiğin veriler senin genel olarak borsa yarırımında referans oluşturuyorsa kardeş tavsiyesi borsayı derhal bırak çok üzülürsün haddim değil ama durum öyle. He yok değilse yaptığın çok yanlış insanlara neden korku salıyorsun bir kişiyi bile etkilemen vebal olur allah korusun. Korkuyosan yada üzülüyorsan lütfen kendi başına yalnız yap bunu[emoji1303]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 48/735 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •