Sayfa 48/1006 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

Kafe esnafına yükleniyorlar görüyorum, bir bardak çay bu kadar tl olur mu diye. Asgariden bir tane eleman çalıştırmanın işverene maliyeti sigorta, yol + yemek ile 5bin tl'yi buldu.

Ben işe güce başladığımda Asgari ücret 1000 tl altında bir yerlerdeydi.
    Bize de ucuz işçi lazım o yuzden kapılar ardina kadar açık suri Iraklı afgan lazim bedavaya çalışacak .

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bize de ucuz işçi lazım o yuzden kapılar ardina kadar açık suri Iraklı afgan lazim bedavaya çalışacak .
    Bana gelmez. Hırsızlık yapar, dil problemi var, başını belaya sokarlar adamın. Bana lazım değil.

Türklerin bile arasından ince elerim. Zaten elemanım da kalmadı. Artık hiç lazım değil

Avrupada insanlar eski tamir edip kullaniyor.bizde ki kultur yok.hep yeni hep yeni.bence görmemişlik.kultursuzluk.hava atma.aslinda değeriniz okudugunuz kitaplar,bilginiz ,tecrubeleriniz ,insanliginiz kadardir.

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Forumlarda ve Twitter da yazı yazabilen herkes Prof ve her türlü bilgiye hakim :-)

Türk Telekom GM sana düzenli olarak rapor sunuyor galiba :-)
    Bu sene gittiğim 10-12 mekanda pos çalışmıyordu hepside Türk Telekom’du istisnasız kalabalıktan şebeke sorunu var diye mekanlar diyordu Ben onların yalancısıyım .

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bu sene gittiğim 10-12 mekanda pos çalışmıyordu hepside Türk Telekom’du istisnasız kalabalıktan şebeke sorunu var diye mekanlar diyordu Ben onların yalancısıyım .
    Dostum fışkırmıyorsa paranı tut derim...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Dediğiniz olay genel manada doğru. Benim dediklerimle de örtüşüyor.

Çoğu işveren/işkolu için işçinin ucuz olması en önemli faktör. Niteliğine falan bakmazlar fabrikada, tekstil atölyesinde. Evet hayır anlasın yeter.

Aslında yıllar önce biz Avrupa'nın Çin'İ olacağız diyen bakan mıydı kimdi o, onun dedikleri ile de örtüşüyor bu olanlar.

Baktılar bizde maliyetler enflasyon yüzünden uçtu, insanların alım gücünü arttıracaklarına dışarıdan ucuz işçi buldular. Bu işin sonu bombok bir yere çıkar.

7. Ben kendi iş yerimde legal olarak Türk vatandaşı çalıştıramıyorsam o iş yeri batsın gitsin. Daha fazla acı çekmenin anlamı yok.

Türk vatandaşı Türkiye'de kendi vatanında iş bulamıyorsa nerede bulacak?

Galiba ülkece komple Greencard çekilişine gireceğiz bu sene.

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Skoda fabia tavsiye eder misiniz.
    Ucuz bir otomatik vites araca ihtiyacim var.
    1-2 kisi kullanacak..... genelde sehir ici kullanim.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2012 micramız var.
    İlk sahibi kuzenim.
    60.000de almıştık. Şu an 139.000
    Hiç sorun yaşamadan kullanıyoruz. 1.2 atmosferik olduğu için yokuşta falan üzülüyoruz.
    Genel olarak gayet iyi.
    Fabia arkadaşımda vardı, pek incelemedim ama vag otomatiği konusunda tereddüt ediyorum.
    Kullanan var çevremde ama ben forumlarda okuduklarımdan korktum.

Benim eyyorlamam bu kadar.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 48/1006 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •