Sayfa 482/682 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,849 - 3,856 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by Excas Yazıyı Oku
    Teşekkürler metroda ki yüzde onluk pay hepsimi galibin ky yokmu metro yatırımı kullanıp hisse alan
    Sayın Hocam, bu takaslardan birşey anlayamazsın, boşuna uğraşma derim. İşdeki 6 milyonun ya da diğerlerindeki bir-2 milyonun kimin olduğunu nereden bileceksin. belki hepsi Metronun. Hesaplar farklı kişilere ait olabilir ama mal bir kişinindir belki. Bilemeyiz yani ne olduğunu. El değiştirdi belki de.

2. 2-3 ay alçak sürünmeye devam en güzeli al sat yapican bunda 2.17 al 2.20 sat en azindan corba parası çıkar

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Sayın Hocam, bu takaslardan birşey anlayamazsın, boşuna uğraşma derim. İşdeki 6 milyonun ya da diğerlerindeki bir-2 milyonun kimin olduğunu nereden bileceksin. belki hepsi Metronun. Hesaplar farklı kişilere ait olabilir ama mal bir kişinindir belki. Bilemeyiz yani ne olduğunu. El değiştirdi belki de.
    Teşekkürler hocam sanki ikinin altına bir taban daha olsaydı yaparlardı düşünüyorum kaç haftadır ancak 2.14 u gördü

4. Pazartesi ne olacaksa göreceğiz... kapat ekranı git en güzeli.

5.  Alıntı Originally Posted by Excas Yazıyı Oku
    Teşekkürler hocam sanki ikinin altına bir taban daha olsaydı yaparlardı düşünüyorum kaç haftadır ancak 2.14 u gördü
    1.70 in altında bu hissede maliyeti olan %5 yoktur buna patronda dahil . Sonuçta 8 tl den mal alanda oydu tahtada 3 ay

6.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    1.70 in altında bu hissede maliyeti olan %5 yoktur buna patronda dahil . Sonuçta 8 tl den mal alanda oydu tahtada 3 ay

Cebi dostum yani diyorsun ki 1.70 üstünde maliyeti olan yüzde 95 olduğuna göre kolay kolay paraya ihtiyacı olan satmaz diyorsun

7.  Alıntı Originally Posted by Excas Yazıyı Oku
    Cebi dostum yani diyorsun ki 1.70 üstünde maliyeti olan yüzde 95 olduğuna göre kolay kolay paraya ihtiyacı olan satmaz diyorsun
    Aynen şirket batmadikca kimse malı bedava vermez. Patronda dahil. Ama süründürür o başka mal.almak için zaten bu işte bekleyen kazanır her daim. 6 ay en az

Sayfa 482/682 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •