-
Bende kepezelektrik 2003 sensinde % 3 ü bendeydi.( halka açık kısmın ) Uzan gurubunun kağıdı. Askerdeydim ozaman. gözaltı pazarında o gunkü fiyattan 1.150 den kapandı. Bugunun parası 12 milyon civarı. Şu anda çeaş-kepez çatır çatır para basıyor. EUAŞ devredildi. Bizim haklar sıfır oldu. Borsanın lokamatif şirketleriydi. Ereğiliden daha sağlamdı.Bunlar baraj, bir tarafdan su giriyor, diğer tarafdan para basıyordu. TMSF el koydu, ama koza , göltaş ve diğer şirketler gibi borsada işlem görmeye devam etmedi. Eşi benzeri görülmemiş , dunyada bile bir mağduriyet yaşadık. ona rağmen askerden geldim , sıfırdan başladık. ( normal iş hayatına ) tam 5 sene küstüm borsaya 1 lot almadım. Sonra gene bulaştık. Hiç bir şeyde ölüm yok. Ama sadece şu var kesinlikle ihtiyacınız olan parayla girmeyin Fazlası varsa şansınızı deneyin. Üzülmeye değmez. Birde şu var, bu şirket çok büyük olmayan , çok kurumsal bir şirket değil. Neticede şikayetler elbette biraz silkeler. Ama borsa kuralları , açığa satış-ödünç hisse alıp açığa satış kalkmadıktan sonra bu tip kağıtlar adam olmayacağa benziyor. Ancak sizinde dediğiniz gibi yüksek kar falan açıklaması , yada şirketin yabancılara satılması gibi ekstrem haberler dışında.Biz kağıtları tutuyoruz ya, belkide aracı kurum bizden habersiz bunları ödünç veriyor birilerine ve adam bunları satıyor.Her şey mümkün . Biz işlem yapmak istediğimizde yerine koyuyor olabilir.
-
-
Bugün düşmedi neden acaba bekliyorduk biraz daha aşağı. .............
-
Sn emkelci
Aciga satislarin nereden bakildigini ogrenmissiniz tebrik ederim.
ne mutlu size 1 harf ogretenin.....
-

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
CztK37bXcAQg7-I.jpg Emkelcilere gelsin
-
Aynı terane devam ediyor..Daha önce szöde yabancı payının %9,2,sini maliyetlerinin üstünde yani 1.6 üstünde sattılar geriye kalan 2.8 ise maliyeti 1,43- 1.6 aralıgında onu tuttular bir kar geldiğinde bu oran 2.8 iken dün kapanış itibari ile bu oran %4 e çıktı anlaşılan 1.3 te toplamaya iştahlılar...yine yabancı süsü...Toplamaya zamanları çok...Yaklaşık daha 2 aydan fazla zamanları var bu sürede hisseyi dalgalandırıp git gellerle galiba daha sıkı toplarlar..Diğer senaryo ise 1.3 den topladıklarını verip vermeyecekleri önemli ..Burdan alıp bir %-5-10 yukarıdan satarlarsa d3emek ki 12 aylığı da boktan gelecek...İnanın daha şimdiden karın ne olacağını beş aşağı beş yukarı biliyorlardır.Sadece dün bu pay dün %1 arttı tabi dün 129.1.3 den aldıklarını bugün veriyorlar mı onu görmüyorum..(YTD)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri