Ne zaman bölünecek tahminen?
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne zaman bölünecek tahminen?
son gelir tablomuzdaki finansman gideri ve geliri dengeli aslında neden 5 TL rüçhan hakkı sorusuna tek cevap sadece işletme sermayesi için anlaşılan çünkü yeni bir yatırımda yok..Hadi 1 TL yi geçtim 2-3 TL bile değil tam 5 tl istiyor paşam..Özkaynak/aktif toplamıda dengeli anlaşılan ya gerçekten durum vahim satışlar iyice düştü kaynak yaratamıyoruz yada Patron niyeti bozdu..kaptırdığı malları kullanılmayan rüçhan haklarından geri almayı düşünüyorda olabilir... sadece bir varsayım...Bu gidişle Temettüdende ümidi kesecez herhalde...
Hazır tüzük değişikliği SPK önüne gitmişken, SPK şu "temettü imtiyazına" bir el atsa,"bunu kaldır "dese... tabi bizimki hayal. Bu konuda başka hayallerim de var:,Açıklık oranı %25 altında olmasın, açıklık %50'yi geçerse yönetim imtiyazı, altın hisse de olmasın (stratejik sektör ve şirketler hariç), %75 üzeri açıklığa hiç bir şekilde izin verilmesin.
Mevcut durum şirket sahiplerinin halka açılmayı halktan para toplama ve hisse alanları sürekli sağma şeklinde işliyor ne yazık ki...
330bin temettü verseydi imtiyaz meselesinden dolayı hisse başı yaklaşık 3 TL verecekti. İş sermaye artırımına gelince 330 bin lira için hisse başı 4,4 TL istiyor. Adil mi yoksa ben mi yanlış hesaplıyorum? 5 yerine en fazla 3.40 olmalıydı bence. Neyse spk incelesin bana ne.
işin özü: temettü dağıtımında imtiyaz varken sermaye artırımına neden eşit şartlarda katılıyoruz bunu merak ediyorum
Keşke bu deprem bu kadar ölümcül olmasa idi.Bu durumda zaten mevcut bina yenilemeleri+TOKİ nin baslattigi konut projeleri+deprem bölgelerindeki yenilemeler+ihracat bu projelere mal yetişmesinde zor.Ayni cimentolar gibi...Cimentolar olayı farketti ama bu bedelli üstelik 5 TL.uzerinden olması yatırımcıyı çekimser yaptı.ancak sonu iyi olacak gibi..Kaybettiklerimizin MEKANİ CENNET OLSUN [emoji120]
Bu senet hakkında bilgisi tam olan lütfen temettüde imtşyazı örnekle açıklarsa ona teşekkür ederim.
Bilgşsi olan dedim, ereğli hakkında sana herşeyi söylerim, burda 400 senet var koin sayamayacağın kadar, zaman kaybı olmasın istedim nafileymiş... Hadi.
Yer İmleri