Sayfa 489/1252 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Burada halk bankası euro Bond grafiği
    Şelale olmuş.!!!
    https://markets.businessinsider.com/...1-xs1188073081
    Ben efektif yıllık kupon getirisini %12 gibi hesapladım.Ana para kazancı da eklendiğinde yıllık toplam efektif getirisi %22'nin üstüne atıyor.
    Fena değilmiş ama benzer vadedeki TL tahvil faizi %22'leri bulmamışken dolar bazındaki bu eurobond neden talep görmüyor onu iyi irdelemek lazım. Halkbank kısmen bir kamu bankası eğer ödememe riski varsa aynı risk devlet tahvillerinde de var. Devlet tahvili faizi TL olarak dahi %22'yi bulamamışken döviz bazlı bu eurobond nasıl ve *hangi nedenden* bu kadar fazla ayrışıyor pek çözemedim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    işbankın % 11.52 getirili 2022 vade eurobondu gözüküyor.. iyide nereden alacaz bunu.. işbankın kendi sitesinde yok..
    Parası minor olan ülkelerin euro Bondlarına bulaşmayın.!!
    Ava giderken avlanmayın.!!
    Adamı cin rakı gibi çarpar.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Parası minor olan ülkelerin euro Bondlarına bulaşmayın.!!
    Ava giderken avlanmayın.!!
    Adamı cin rakı gibi çarpar.!!
    hacı sende ona bulaşma buna bulaşma.. ne yapalım doların üstüne mi tüneyelim tavuk gibi evde..

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben efektif yıllık kupon getirisini %12 gibi hesapladım.Ana para kazancı da eklendiğinde yıllık toplam efektif getirisi %22'nin üstüne atıyor.
    Fena değilmiş ama benzer vadedeki TL tahvil faizi %22'leri bulmamışken dolar bazındaki bu eurobond neden talep görmüyor onu iyi irdelemek lazım. Halkbank kısmen bir kamu bankası eğer ödememe riski varsa aynı risk devlet tahvillerinde de var. Devlet tahvili faizi TL olarak dahi %22'yi bulamamışken döviz bazlı bu eurobond nasıl ve *hangi nedenden* bu kadar fazla ayrışıyor pek çözemedim.
    Halk bankası anonim şirketi.!!!!
    Sermayesi belli.!!
    Raiting notu çöp
    Gözaltı pazarı varya öğle düşün.!!
    10 milyar dolar ceza
    Artı ambargoyu deldiği için bankacılık sisteminden men.!!
    Sonra bir bardak soguk su içersin.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    hacı sende ona bulaşma buna bulaşma.. ne yapalım doların üstüne mi tüneyelim tavuk gibi evde..
    huzur, güven,sağlık,aile sorumluluğu aza kanaat, atını sağlam kazıga bagla..!!
    hayat felsefeni ona göre ayarla.!
    Bol kazançlar.!!

6.  Alıntı Originally Posted by gk1986 Yazıyı Oku
    Valla halkbanka dolar mevduat yatıracağıma buna yatırırım Önce inanamadım dediğinize 12-13 leri gördüğünü biliyordum lakin açıp bakınca ağzım açık kaldı.
    bu bonoyu bulamazsın ki alasın, halkbank batacaksa zaten hepimiz battık demektir. cezayi halka ödetir devam eder halkbank

7. FETÖ cü Prof Elvan Aktaş

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    ABD de yaşayan bir prof. dolar için 7.3x TL hedefi vermiş bu videoda. Yabancı fonların kullandığı datalar ie yapılmış bu tahmin. Zaman (vade) veremiyor.

Ayrıca, 3ncü köprü, 3ncü havalimanı,... vb. hazine garantili projeler yüzünden DTH'lara el konulabileceğini belirtiliyor kendisi.

Enflasyonun da 2 yıla kadar %41 e ulaşmasını bekliyormuş...

YTD...

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    bu eurobondun getirisi hesabıma göre %15.55.
    sabit kupon oranı: %4.75
    temiz fiyat: 79.22 usd
    kirli fiyat: 79.22+2.2430=81.463 usd
    itfaya kalan gün: 919

%22'yi nereden çıkardınız anlamadım.
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 489/1252 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız