Sayfa 49/205 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
Arama sonucu : 1635 madde; 385 - 392 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

1. Gedik bi kalkinmaya daliyor bi buna bugun kalkinmaya devre kesici yaptirtti yarin da buna gelsin sira bari offffffff

2. bosuna heves etmeyin bu artık banka hissesi olmaktan cıktı 1 aydır bu artık pecete kagıdı 3.sınıf patron hissesi gibi ..simdi bakıyorsun bugun butun hisseler cuma gunku fiyatına geri geldi buna bakıyorsun hala 20 kademe asagıda ..endeks cıkıyor dusuyor endeks dusuyor endeksin 3 katı dusuyor bugun endeks dusmuyor yine %1 dusuyor ....pazartesi endeks %2 dustu bu %6 dusen en cok banka hissesi oldu ....endeks 99200 den %5 yukseldi bu %2 yukselerek en dusuk cıkan banka oldu ...bundan hayır gelmez dedigim gibi 3.40 gelmeden olmayacak bu hisse durumu boyle goruyorum
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

3. ben piyasa bozmazsa yukarı hareket bekliyorum açıkçası ,,, iyice hacimle birlikte sıkıştı ,,, geri de kaldı endeksten ,,, yukarı bi çizicek gibi duruyor ,,,

ytd

4. alış yaptım biraz 4,04 ten ))) taven usta umarım beklediin çıkmaz )))) 3,40 falan ,,, acıtır yoksa )))))

5. hadi benim rusçuk ayanım )))) bak 4,15 görmüşsün ,,, yine pire çıkıp zort diye inerek ))) yap bi 4,2xx svindir şu garip kullarını )))),,, 4 altı stop olurum acımam

ytd

6. cuma gunu endeks 104300 kapatırken 4.25 ti endeks bugun 104600 oldu 4.15 te kaldı bu hissenin icine etti birileri 5.46 dan beri....abu sabuk harektlerle dustu 3.38-50 aralgıından 500 000 lot aldılar bugun bakıyorsun 4 te surunuyor hisse anlamak mumkun degil demekki gel gel yapmak icin yapılan sahte alıslarmıs ..grafik 3.30-40 aralıgı diyor ben bekliyorum acıkcası biyere gittigi yok nasıl olsa ..asagı gelecek bu durumda ..spek dandik spek soyle galip ozturk gibi paralı spek olmalıki 3 lerden 8 ustune getirdigi gibi icbc yi bunu da getirsinler..valla banka olmaya calısan bir kurulus benim gozumde hatta 3.sınıf patron hissesi ...1 aydır icine edildi bu kagıdın eskiden boyle degildi ...yukselmeye gelince cay kasıgı bile degil dusmeye gelince kazan kazan dusuyor ..

7. bak simdi endeks 5000 puan cıkarken yukselmeyen eski fiyatının 10 kademe geriseinde kalan hisse endeks azıcık dustunmu nasılda kosa kosa paldır kudur dusuyor banka degil bildigin patron hissesi

8.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    bak simdi endeks 5000 puan cıkarken yukselmeyen eski fiyatının 10 kademe geriseinde kalan hisse endeks azıcık dustunmu nasılda kosa kosa paldır kudur dusuyor banka degil bildigin patron hissesi
    taven hocam piyasadaki payı %0,15,,, yani piyasada hisse yok ki,, kademeler bomboş ,,, cebinde 1-2 miosu olan at koşturuyo )) devre kesiyo ,,, ama benim stratejm hissenin peer leri ( finans,şeker..) yukarı hareketini yaptı yani,,,, ve bu korelasyon işliyo genelde ,,, sabahtan 4,04 alışı girdim ben de ,,, ama bakalım 4 altına sarkarsa ,,, stoplayıp geçerim ,,,, ama tepki vermeli ,,,, siz benden daha iyi biliyosunuz hissenin geçmişini ,,, bir anda çok sert tepki veriyo aşağı da yukarıda ,,, bakalım bu sefer yapacak mi ,,,, bekleyip göreceğiz ,,,

Sayfa 49/205 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •