Yakın izleme pazarından alt pazara geçmek için başvuru yapmıştır bunu da not olarak ekleyelim.Yakında sonuçlanır.
Yakın izleme pazarından alt pazara geçmek için başvuru yapmıştır bunu da not olarak ekleyelim.Yakında sonuçlanır.
Ben burada hanciyim ,trader nejdet gibiler yolcu Be bu cosmo da trader nejdet gibi ne dansozler gordum..Bunlar 3 kurus kazaninca patron kral patron kral der ,3 kurus kaybedince de patron yaktin bizi der.Alistik artık bu dansozlere .Trader Nejdet dansozune laf yetiştireceğim diye ustadlar üstadı Hitit hocamızın altın değerindeki yazılarını alintilamaya devam edeyim.Ustadimizin sözleri geride kalmasın.
Yürü git işine be.Al cosmo nu da al,kontrolmatiğini de al başına çal.Borsada hisse mi yok?Benim bisikletimin freni patladı.Boş fren tamircisi varsa tamir ettireceğim.Ben Boşfren e gidiyorum.Cosmonuzu ve kontrolmatiğinizi alın başınıza çalın.
Haaa bu arada A1 ,qnbfinans ve osmanlıdan satanlar zorro çetesinin komisyonlu elemanları.Vip oluşum kurmuşlar.80 lerden aldıklarını pazarlıyorlar piyasaya.
Bundan sonra cosmo ister uzay olsun ,ister düşsün herkesin kendi seçimidir saygı duyarım.Sonuçta 3 kuruş para kazandık cosmodan .Giderken kötülemek olmaz.
Tahta yapmak kolay mı alacak da satacak da .A1 dediğin kurum cosmo da son 4 ayda 200 bin lot mal aldı. Gotu boklu borsadan anlamayanlar A1 e laf atacağına gitsinler A1 in elini öpsünler .A1 ,Osmanlı ve finans tahta yapıyor tahta cosmo da.Cosmo daki bu başarıyı ben A1 ,finans ve osmanlidan işlem yapanlara yazarım.Helal olsun onlara.Tahtacisi olmayan cosmoda tahtacilik yapip cosmoyu ayakta tutuyorlar.![]()
Kurt attığı adımdan dahi şüphe eder.![]()
Son düzenleme : trader nejdet; 03-01-2023 saat: 23:59.
Madem öyle ben de ''ÇAY KOY KEÇELİ ,YENİDEN BAŞLIYORUZ '' deyip yeniden dalayım cosmoma.
Nasılsa 120 den sattım ,110-115 arası bir fiyattan aşağıdan gelir cosmolarım![]()
Yer İmleri