İş var bende yüzeysel. Neye göre derinlik verdiği belli değil. Ama görünen BOA tarzı işlemler. Yani birileri yukarılardan almaya devam ediyor sanki. Bizde derinlik almıyoruz tahminle fikir yürütüyoruz..
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bana bir an Seri rehaveti geldi nedense birdenyani, ne sıkılıp duruyorsun gidecek işte sende kapat ekranı git gibisinden
![]()
Yatırımları iyi takip edersen yatırımcılarda seni takip eder. Ezel Sorosvalla favorilerime baktım durum bu Soros özentim falan yok.
![]()
Bir gün birisi yarın ötekisi.. cuma günkü satıcılar alışta satıcılarda alışta. Satıcılar BOA v.s. önde fakat bu durum genelde öğleden sonra tersine dönüyor.
dönecek kozalaklar sanırım cuma zaten 142 den 144e kadar toplamadan gitmişti bugün biraz hısse boşaltmak için bence
*Yatırım tavsiyesi değildir.
rezervler hala gelmedi, istinaf gelmedi. Yatırımcının halini ahmet kayanın "saza niye gelmedin" parçası ne güzel anlatıyor. klipteki hatun da yeni rezerv haberi ve istinaf mahkemesi kararı tabi)
https://www.youtube.com/watch?v=_C2naVV51C0
Günlük te ne olacağı şu andan itibaren belli olacak. BOA ve Vakıf işini bitirdi. Şimdi ne olacak göreceğiz.. BOA Vakıf işini bitirdi derken artık almaz değil yeniden onlarında alışa geçmesi muhtemel.
Yer İmleri