Sayfa 49/1000 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 385 - 392 arası.

Konu: Viop LX

Aslında abka yı bilerek ,
    emlak ve sindo tahrik ediyor... ceza almasını sağlıyolar... forum yönetimi bu ikisine dikkat etseler başta emlak ve sindo ceza alır... bizzat bu ikisi de aynı şeyleri bana yaptılar da ... ceza aldım.... çoğu zaman muhatap olmuyorum ama rahat durmuyorlar.Yapacak bir şey yok Allah müstaklarını versin... kasıtlı olarak yapılan herhareket eninde sonunda sahibine geri döner...

2. Nobel aldıktan sonra yaşadıklarını anlatan Sancar, "Nobel ödülü aldığımda sadece kendimi değil, sadece Türkiye Cumhuriyeti'ni değil, bütün Türk dünyasını temsil ettiğimi biliyordum. Bunun için büyük bir gurur duydum." ifadesini kullandı.
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

kısavade

dinime söven müslüman olsa ! diye güzel bir deyim var

bu tartışma bitmez..

zorlama

en ufak haramdan kaçınmaya bile çaba göstermeyen birinin sözünü mü kale alıcaz.

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Nobel aldıktan sonra yaşadıklarını anlatan Sancar, "Nobel ödülü aldığımda sadece kendimi değil, sadece Türkiye Cumhuriyeti'ni değil, bütün Türk dünyasını temsil ettiğimi biliyordum. Bunun için büyük bir gurur duydum." ifadesini kullandı.
    Aziz Sancar, 1946'da Mardin'in Savur ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Mardin'de tamamladı.Lise yıllarında futbolla ilgilendi ancak son sınıfta futbolcu olmaktan vazgeçerek yüksek öğrenimine devam etmek üzere İstanbul'a gitti.
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    emlak ve sindo tahrik ediyor... ceza almasını sağlıyolar... forum yönetimi bu ikisine dikkat etseler başta emlak ve sindo ceza alır... bizzat bu ikisi de aynı şeyleri bana yaptılar da ... ceza aldım.... çoğu zaman muhatap olmuyorum ama rahat durmuyorlar.Yapacak bir şey yok Allah müstaklarını versin... kasıtlı olarak yapılan herhareket eninde sonunda sahibine geri döner...
    gahaha

allahı bari ağzına alma yaw..

haramdan uzak dur.

dinini öğren farz nedir !! haram nedir. cihad nedir. nasıl yabılır.

din 101

hadi aslanım.

6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Nobel aldıktan sonra yaşadıklarını anlatan Sancar, "Nobel ödülü aldığımda sadece kendimi değil, sadece Türkiye Cumhuriyeti'ni değil, bütün Türk dünyasını temsil ettiğimi biliyordum. Bunun için büyük bir gurur duydum." ifadesini kullandı.
    adam yıllardır memlekete gelmiyor, nobel aldığına pişman ettirdiler..

Kilis'e roket mermisi düştü

Güvenlik kaynakları sınırın Suriye tarafında bir çatışmadan seken bir roket mayınlı araziye düştüğünü ve yangın çıktığını belirtti. Aynı kaynaklar "Birliklerimizin herhangi bir dahli yoktur. Karşılık da verildiği doğru değildir" ifadesini kullandı. Kilis Valiliği yaptığı açıklamada "Kilis Merkez Akıncı köyü karşısında bulunan Suriye sınırları içerisindeki bölgede 2 SMO grubu arasında çıkan çatışmada 1 RPG 7 roketi mayınlı alana isabet etmiş ve bölgedeki bitki örtüsünde yangına neden olmuştur. Olayda Kilis'e yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilmemiştir" denildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Kardeş yeni bir tip çıktı..MUTASYON SONUCU MU?

Benim bu gün mesajım bile yok..Bitmiş olayı harlıyor.OLAYIN TARAFLARI OLAYI KAPATMIŞKEN,bir açıdan-taraflı olarak konuşuyor.

Neyse yahu..Tahriklere kapılmadan ama gerekli cevabı vererek devam..

Sayfa 49/1000 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •