DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ankara ve çevre illerde kiralýk ev bakma bahanesiyle evlerde hýrsýzlýk yapan þebeke, polisin operasyonu ile etkisiz hale getirildi. Þüphelilerin toplam 389 suç kaydýnýn olduðu belirlenirken; 22 si kadýn, 24 þüpheli gözaltýna alýndý.
https://www.cumhuriyet.com.tr/video/...ozalti-1917429
400 suc kaydi olmadan bi zahmet iceri atsaniz, olmami ?
Gözleri güzel bakan Nebati nin Fransa da yatýrýmcýlara , bürokrasiyi alaþaðý ederiz merak etmeyin derken ki yüzünü,gözünü oynatmasýna ve yüz ifadesine dikkatlice baktým.
Bir de Yeþilköy sosyete pazarýnda sütyen satan pazarcý nýn , haydeee ikizlere baloonn , diye pazar tezgahýnda ürününü satmak için baðrýþmalarýna..
Pazarcý esnaf kesinlikle daha inandýrýcý ve profesyonel geldi bana
Haklýsýnýz galiba , öyle bi þeydi
Yalnýz bu merkez bankasýnýn sürekli dolar satýþý ile dolarýn baskýlanmasý konusunda bakan Nebati ve Þahap bey in sandýðýmýz kadar da çaresiz olmadýðý gibi geldi bana.
-53 milyar dolar rezerve raðmen bu satýþlar nereye kadar devam edebilir konusu çok mühim.
Bu konu ile ilgili geçen hafta , hisse.net moderatörlerinden hepimizin bildiði JonDowes veya namý diðer e507 nin katýldýðý yaklaþýk 2 saatlik bi dijital yayýn da , ki e507 nin sesini ilk kez duydum ve sesi tahminimden çok daha genç geldi bana , neyse kendisi bu konuya da ayrýntýlý deðindi. Genelde bizler gibi karamsar olmasýna raðmen , merkez bankasýnýn döviz cephaneliði konusunda teorik de olsa bayaðý bi marjýnýn olduðunu , ortaya koyduðu rakamlardan ikna oldum ben. Merkez bankasý bu konuya yani döviz satýþlarýna bayaðý bi devam edebilir teorik olarak , hükümet benden sonra ne olursa olsun mantýðý ile hareket ederse eðer.
Merak eden twitter dan bulsun dinlesin. Þahane ve oldukça doyurucu bi program oldu. Linkini koymayý bilmiyorum.
Ýlginç bir yorum olmuþ , linkini koyabilseniz çok iyi olurdu veya nasýl arayacaðýz , teþekkürler.
Geçmiþte isler iyi giderken belki 10 yýl önce batidA Türkiye batmak için çok büyük bir ülke batýþýna izin verirsek bize çok problem olur dendiðini ,yazýldýðýný hatýrlýyorum , þu anda Rusya ya yapýlanlar islerin ne kadar kötü olabileceðini gösteriyor , ciddi kitlik ve yokluk yasatabilirler þu an batýnýn hemen her istediklerini aldýklarýný düþünüyorum , Ýsrail cb nana yapilan iltifat ve karþýlama bunun ölçüsünü gösteriyor.
Bize düþen dolar enflasyonu artý kur korumalý yani abd bazýnda para koruma yollarý bulmak yoksa artýk Nebatinin , þahap in ne yaptýðý önemli deðil .
Bir de döviz bürosunda 100 dolar alanlara tc sorulmasý ne demek bu bile bir çeþit sermaye kontrolü dur .Yasal iþlem için bir baský oluþturmaya çalýþmak nedir ? 100 000 ve ötesi olsa tamam veya hadi 10 000 dolar olsun , ayrýca marj açmak ve yuksek alim satým vergisi koymak ta aslýnda ayni þey .
Yer Ýmleri