Sayfa 495/564 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545 ... SonSon
Arama sonucu : 4505 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Gazeteciler Timur Soykan ve Murat Ağırel gözaltına alındı... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında, "tehdit" ve "şantaj" suçlamaları yöneltilen iki gazetecinin evlerinde arama yapıldı... Aramalar sırasında dijital ekipmanlara el konuldu. İki gazetecinin de bugün ifade vermek için zaten adliye gidecekleri öğrenildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Cevdet Vural kim biliyorsa Allah belamı versin, eğitim akademisi neyse onu biliyorsam Allah bin belamı versin...

Resim gazete yazana bela okumayacağım.
    Bunlara bela okumak için yazmakta beyhude,bu atadıkları militanları,imamoğlunun diplomasını iptal eden komisyona bakmak lazım,önemi konuda içlerinde hiç hukukçu yok,koca üniversitede hukukçu kıtlığımı var,adam derme çatma adam buluyor atama yapıyor,yakında kasap,manavcı,pazarcı ataması yaparsa hiç şaşırmam...hepsi hırsızlığa bulaşmış belediyelerin içini boşaltmış hangi akçı yargılanmışki,arınç bile ankarayı parsel,parsel sattı dediği jeliboncu,dinazorcu melih yargılandımı,onların işi masumlarlan dürüst insanlarlan,valla 70 yaşının içindeyim menderes asılırkende 7 yaşındaydım,menderesten bile çok kötüler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
    Zat diyorki cunta demek CHP demek,bunuda TRT boy,boy yayınlıyor,yahu CHP'ye menderes yapmadığını bırakmadı,CHP kıbrısı aldı cuntacılar ambargo uyguladılar,80 darbesi oldu CHP kapatıldı içi solcu kaynıyor diye çoğu idam oldu,acaba hangi yobazın burnu kanadı,evren zaten siyasal islamı dayatanların uşağıydı,resmen asabım bozuluyor,neyse şapka düştü kel görüntü,daha bu millet kanmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Reha abi coğrafya kaderdir doğduğun ev kaderindir ben onu biliyorum değil mi fahreddin hocam

beyaz saray sözcüsü bizde de olsa ahaber seyrederim sürekli

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4...cropped%29.jpg
    ege ustadım nerdesiniz sözcü araya kaynamasın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
    Altın onsuda oynaklaştı,3120 üstüne atmıştı 3007 olmuş,oynak piyasada herşey olur,dow vadeliler -2 cıvarında,dax +7 idi 5 olmuş,akşam kapanışa doğru biz eksi olursak hiç şaşırmam ortam çok kötü olduğu için.

6. abd borsa endekslerinin böylesi ortamda % 6-8 artması bana bir ülkeyi hatırlattı. lan herkes mi rezervden yer suni olarak iyiyiz modunu yansıtmak için

https://www.sondakika.com/politika/h...-bir-18501785/

Ne Yozgati ne traktoru.
    Ne diyor bunlar.
    Bir yerlere sifreli mesaj veriliyor galiba.

8. Hilafet isteyen zır cahiller iyi dinlesin.

Son Haife Abdülmecit Efendi'ye bir bak bir de bunlara.

Çoğunluk ya okumuyor ya da vakitleri yok, o yüzden belki öğrenmek için izlerler umuduyla koyuyoruz bunları.

Tarhimizdir, öğrenmek gerek.

https://www.youtube.com/watch?v=bo8l...nel=SesliKahve

Sayfa 495/564 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •